Stickler Odesláno Červenec 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 7, 2014 (upraveno) MaroCZ, zatím jsi nic kloudného nenapsal, což ostatně není žádná novinka - tvé kidy jdou mimo mě :asie: @šulda: chápu, co mi chceš říct a chápu, co mi to přinese. Ale stejně počkám - než kupovat nový multimetr a měřit a měřit, na což "v klidovém stavu" moc času nemám, počkám si tak 14 dní a s jistotou řeknu, zda to tím napájením mobilu je, nebo ne ;) Protože jsem si na 90% jistý, že je problém opravdu právě v tomto. Pokud ne a auto bude pořád "tyndat", dám na tvůj podnět :) Upraveno Červenec 7, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červenec 8, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2014 no podle mně to muže hlásti nízky stav mimo jiné i proto, že je KO baterka a prostě se víc nedobije.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2014 Tak to pochybuji - je to 2. baterka, která to dělá, stará asi půl roku, originál Škoda. Když nic, kdyby byla K.O., magické oko by bylo žluté, ne černé :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 8, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2014 Vsechny dobastlene veci casem delaji problemy.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2014 To asi jo, to je nevýhoda veškerého dovybavování, no.. Uvidíme :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
p2p Odesláno Červenec 8, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 8, 2014 Dej vedet co a jak si vykoumal... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 8, 2014 (upraveno) Jasně, dám Upraveno Červenec 8, 2014 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hydraulik Odesláno Červenec 10, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 už jsi pokročil?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 10, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 10, 2014 Přes týden pořád pracuji, není čas.. Uvidím časem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2014 Tak, pokrok = 0. Asi to byla prvně jen náhoda, včera po mytí, ačkoli jsem za celý týden mnoho nenajel, se opět opakoval ten známý scénář: 30 minut otevřené dveře se zapnutým rádiem a ozval se ten vele příjemný zvuk.. Nemám správný multimetr a nemám ani čas to řešit, vím jen, že mě s tím to auto vážně s*re. Takže až zase někdy budu u Váši, zkusím ho poprosit, zda se na to nepodívá - existuje-li tedy vůbec nějaké řešení..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Červenec 13, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2014 Určitě existuje ;) Vaša tě toho zbaví :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Červenec 13, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 13, 2014 Snad jo :) Stejně mám dojem, že se ty potíže poprvé ukázaly po nśvštěvě Váši s instalací desítek blbin. Jen jsem to tehdy přikládal baterii s nízkou kapacitou a velkým navýšením počtu světel. Tak snad, během července až srpna bych jej měl navštívit, pak dám vědět, zda a na co přišel ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.