draconis Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Ahoj všem, mám Octavii I Kombi 1.8T (110kW) 4x4 Laurin&Klement r. 2002 a na přístrojovce se mi najednou rozsvítily kontrolky ESP a ABS. Nelenil jsem a u dvou mechaniků si nechal vyjet, co na to VAG, který hlásí vadnou ESP jednotku (obj. č. 1J0907652A). Vzhledem k tomu, že je docela problematické ji sehnat (i přes autorizovaný servis) a hlavně cena >10 000 Kč mi přijde docela ulítlá vzhledem k ceně vozu, chtěl jsem se zeptat, jestli se vám náhodou někomu doma neválí nebo byste o nějaké nevěděli. Případně jestli jste se někdo s takovým problémem nesetkali a nemáte pro mě radu. Děkuji moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
duke_luke Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 nazdar,,zbytocne zakladat duplicitnu temu.. jedna je tu presne o tom ,,zalozena mnou :D http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=24337 0 Citovat Odkaz ke komentáři
draconis Odesláno Červenec 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2014 Díky moc, hledal jsem, ale asi málo... Trošku one man show, ale užitečná, díky moc! Hodím dotaz ještě tam, ať je to pohromadě. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.