Guest Necromander Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Dobrý deň. Vlastním Octaviu 1 SDI a už nejaký ten čas pozorujem "hojdanie" auta pri malých rýchlostiach. Podľa môjho pocitu to ide zo zadnej časti. V poslednej dobe sa to ale zväčšuje. Vylúčil som gumy a disky, pretože to robí ako na zimných (s diskami) tak aj letných (elektróny). Medzitým som dal vymeniť zadné tlmiče a 3D geometriu. Robí to keď mám zariadenú rýchlosť ale aj na voľnobehu. Napadaju ma už len zadné brzdy (bubnové), ktoré ale nezdá sa že drhnu a ani sa neprehrievaju (teda som si nevšimol že by sa zahrievali) Môže to byť nimi alebo je problém inde? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Můžou to dělat jen části, který se pohybují, takže buď zadní brzdy (bubny) nebo ložiska v kolech. Pokud brzdy nepřibržďují (nejsou bubny horké), tak bych to typnul na ty ložiska. Bohužel se nedají vyměnit jen samotná ložiska, ale musí se koupit celé náboje, takže to chce pořádně prohlídnout, ať se nekupuje něco, co není potřeba. Pročištěním bubnů nic nezkazíš a pokud to bude dělat pořád, tak to budou s největší pravděpodobností ty náboje... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Necromander Odesláno Červen 6, 2014 Sdílet Odesláno Červen 6, 2014 Vďaka za usmernenie. Pozriem teda tie bubny najskôr. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Necromander Odesláno Srpen 19, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2014 Tak, problém bol v chýbajúcich vymedzovacich krúžkoch na elektronoch (6 rokov som ich tam nemal ?) . Keďže mi to robilo ale aj na zimných diskoch, predpokladám, že buď sú disky už vyšľahané, alebo nepasuju. Mám pocit že sú z Fabie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.