jiri26 Odesláno Červen 15, 2014 Sdílet Odesláno Červen 15, 2014 ...cca někde mezi 20-80km/h. se přenáší do kabiny hluk. Je podobný jako poškozené ložisko, ale na změnu rejdu (doprava/doleva) ten hluk nereaguje, resp. je stále stejný. Jasný je, že je to od nějaké točivé části, protože se zvyšující se rychlostí je hluk i frekvence toho hluku vyšší. Ložiska u kol jsou stejně teplá (vepředu i vzadu), zkusil jsem i jiná kola (nová).....pořád stejné!!!! Při zvednutí a roztočení kol (ručně) taky nic slyšitelného. Zvednutí a roztočení kol na 3ku, tak jde hluk jakoby někde od předku, ale nelze to najít. Nic nevibruje ani nehází. Najeto mám 90tis. Poradíte co to může být? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzuli123 Odesláno Červen 24, 2014 Sdílet Odesláno Červen 24, 2014 Ahoj trápí mě to samé :( projevuje se to při rychlosti cca nad 120km/h. Díval jsem se a taky mám vše ok. Akorát jsem si všiml, že jak mně dávali nové kotouče na předek tak se mi nějakým způsobem "ustřihly" ty pojišťovací šrouby na koutouči....prostě jsou tam zalomené a hlavičky obou šroubků uletěly :( může ten zvuk být i tím? děkuji za rady...jinak kola mám vyvážené, sbíhavost udělaná... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Červen 25, 2014 Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Jak se ti mohli ustrihnout srouby na kotouci,ten jeste drzi 5 sroubu kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Červen 25, 2014 Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 Ten šroub je tam jen aby se neprotáčel kotouč.Treba při nasazování kola.Jinak kotouč drží hlavně kolové šrouby.Neutrhli tu hlavu třeba v servisu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honzuli123 Odesláno Červen 25, 2014 Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 To je mi jasné, že to drží dalších 5 šroubů :) Jak se mohly utrhnout hlavičky šroubu netuším...snad špatný materiál ...nevím....já jenom jestli to nemůže vydávat ten "hukot" 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JOHAN Odesláno Červen 25, 2014 Sdílet Odesláno Červen 25, 2014 To by asi nemělo.Kdysi jsem měl Peugeota a na jednom kotouči mi chyběl.Štvalo mě to jen při přezouvání. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jiri26 Odesláno Červen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2014 Takže hluk odstraněn.....byla to obě pravá ložiska!!!!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.