Přejít na obsah

Hanzlovo TDíčko

Doporučené příspěvky

pravě jsem asi hodinu a pul ku*voval nad ofukama, to tou folii prostě ku*va nejde :wallbash: kdybych to lakoval tak mi to za tu dobu stihne aji uschnout :ph34r: takže do auta pudou zpatky černe a až mi zase trochu hrabne tak to vezmu do bileho laku, sorry za hvězdičkovani ale musel sem to vyventilovat :pivo:

Odkaz ke komentáři

ty uzke plasty kolem koleček, když jsem to přetáhl a zahnul tak mi drhnuly kolečka, když sem to udělal na hranu tak to pořádně nedrželo, a taky kolem lopatek když jsem to udělal podel hrany tak to bylo kostrbate, když sem to zahnul až dovnitř tak šlo strašně ztuha točit kolečkem a krčilo to folii... kdyby to už někdo z brna dělal a věděl jak na to tak bych byl vděčny za pomoc :) moc se mi to lakovat nechce abych měl pulku interieri bilou a pulku v bilem karbonu

Odkaz ke komentáři

Já ofuky taktéž potahoval a paráda... Přišlo mi to dokonce snadnější a rychlejší než ty větší části co už máš hotové :palec:

Chce to fakt ostrý nůž... Já to seříznul podle hran všude lékařským skalpelem, krásně rovné a drží to bez problému už dva měsíce :palec:

Odkaz ke komentáři

tak jsem asi dement :D ja sem u toho fakt přes hodinu a pul kurvoval, pak sem to cele strhnul dolu a šel nahodit do auta bez folie :D mi ty hrany vubec nešly

ale je pravda že zrovna nejostřejším nožem jsem to nedělal... když jsem to řezal tak mi to stahovalo folii bokem trochu

Odkaz ke komentáři

Nn... zahnul jsem dovnitř jen tu kostkatou jak do ní přijde vypínač výstražných světel, protože ten tam stejně zapadne a hrany nepřekáží... Ostatní části jsou pohyblivé, takže je musíš seříznout, protože by se ti vlivem tepla z topení stejně odlepily a pak by bránily těm lopatkám...

post-30002-0-68609300-1422991153_thumb.jpg

Upraveno uživatelem speKtis
Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...