Poky Odesláno Červen 19, 2014 Sdílet Odesláno Červen 19, 2014 (upraveno) Poradte mi nekdo. Svetlo kufru vypina, na maxiku sviti otevreny kufr. Zamek jsem vymenil, zkousel jsem i ladit i zapadku ale problem se nepodarilo vyresit. Je nejaka spojitost zapadky a cidla zavreni kufru? Diky EDIT: z konektoru v zamku jsem vytahl hnedej kablik (podle schematu i realne signal do jednotky), jenze jak zabouchnu kufr, svitime a blikame dal. Oba mikrospinace maji spolecnou zem, jinak tam zadna spojitost neni. Uz si vazne nevim rady Upraveno Červen 20, 2014 uživatelem Poky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bejerin Odesláno Červen 2, 2017 Sdílet Odesláno Červen 2, 2017 Ahoj, mam uplne stejny problem a uplne stejne jsem ho nevyresil. Prisel jsi na neco? Je to silene otravne. Jinak pro info - pres zimu a pri nizkych teplotach ok, jakmile bylo auto na slunicku a vyhralo se tak okamzite pipani a blikani ze je kufr otevren. Fyzicky samozrejme byl zavren. Mam oba zamky nove,ale bez uspechu. Diky za info 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.