KOKYN Odesláno Červen 19, 2014 Sdílet Odesláno Červen 19, 2014 Dnes mi přestala fungovat venkovní teplota na Climatronicu a s tím přestala fungovat klima - nechladí! Nevíte kde je problém??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
borlan Odesláno Červen 20, 2014 Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 (upraveno) Asi budeš muset začít s klasikou - diagnostika. Od toho se odpíchnout. Měla by ti fungovat autodiagnostika (chybová hlášení) - podrž ECON a přimáčkni tlačítko recirkulace a naskočí ti mód chybových hlášek (hexa číslo). Tlačítkem nastavení +teplota projdeš všechny chybové kódy (pokud tam jsou). pokud se objeví 444 tak nejsou žádné chybové kódy. Kódy smažeš podržením ECON. Prosté opuštění módu - krátce ECON. Kód si přeložíš zde: http://www.skodaoctavia.cz/zajimavosti/Climatronic.htm Jestli je to rovnocená diagnostika jako přes kabel-noťas-VAG nevím jistě. Jako první jednoduchý krok ale stojí zkusit... Upraveno Červen 20, 2014 uživatelem borlan 0 Citovat Odkaz ke komentáři
KOKYN Odesláno Červen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 20, 2014 Tak jsem to hodil na VAG a napsalo to... 01336 - Snímač teploty výparníku klimatizace: zkrat na plus Psalo to jako sporadická. Přijde mi, že už klima jede, ale je zima tak to nejde moc poznat.... Kompresor spíná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.