Přejít na obsah

Bílá barva/Lemy na kola

Tavi

Doporučené příspěvky

Byl jsem nedávno na srazu Veteránů (Legendy) v Praze, a jak jsem tak procházel a obdivoval ty krasavice, neunikly mi bíle tónované lemy na pneumatikách dotyčných vehiklů. Nedalo mi to a proto se chci zeptat -

Dají se zakoupit bíle-natřené strany pneu? Malovat Balakrylem je blbost, barva zmizí po projetí první kaluží, o lemech víme ale, mají menši neduhu, že vyšší ryclost jak 100/120km/h, udělá lem bum a auto letí s protrženou pneumatikou do škarpy

(asi závodit nebudeme ale ne každej si doma hodí kolo na stůl, lem sundá a jede dál že, a jezdit s tim imrvére je taky konina). :angry:

<_< Nekteří mě asi nebudou chápat, proč zrovna tuhle fičuru na Octy když to neni žádnej veterán (blebleblabla..) ale přecejenom, když se zauvažuje o snížení podvozku a nanesení nějakě perlové (dražší než podělaná bílá pneumatika) barvy, tak se dá s jistou pravděpodovností říct že by nevypadala tolik zle.

Samozřejmě s pořádnýma diskama nebo litejma kolama. :D

Jsou i horší věci co se vzhledem auta udělat, viz http://tinyurl.com/m3xg9ze.

Tož jsem se hodně vzdálil od otázečky, hledal jsem kde jsem mohl ale v pneuservisech na mě koukali jako kdybych chtěl Jantarovou komnatu. :lol:

Odkaz ke komentáři

To s tou Jantárovou komnatou je výstižné.

Mladšia generácia si to nepamätá, prípadne vidí len vo filme. Niekedy okolo roku 1969 predávali v Mototechne súpravu na namaľovanie bielych bokov pneumatík. Plechovú krabičku by som možno ešte našiel. Obsahovala 4 ks pláty bielej gumy a návod. Táto guma sa rozpúšťala najprv v toluéne a potom natierala na gumu. Doporučené minimálne 4 nátery. Po "vyzretí" náteru mohlo ísť auto von. Na slnku mierne zožltla a efekt bol :( . Nestálo to za tú námahu. Proste biele to nebolo.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...