Přejít na obsah

Desošova Octavia I 1,9 TDi 66kW

Doporučené příspěvky

Ahojte,

jsem rád, že se i já mohu přidat do klubu :_)

Jedná se o mé první auto, škodovka byla jasná volba. Dloouho jsme s ženou hledali, vybírali, projížděli atd. asi každý to zná. Nakonec jsme si v únoru tohoto roku koupili:

Octavia I 1,9 TDi 66kW Elegance,

rok výroby 2001,

ČR,

najeto 207tisíc

Jsme maximálně spokojeni, spotřeba cestou do práce z práce 4,5-4,8. Před pár dny jsme jeli delší trasu, 200km, spotřeba 4,2

Co se na ní změnilo od koupě:

Nové přední kotouče, brzdové destičky (výměnu doporučili už na předkupní prohlídce)

Vyčistili jsme od nečistot zadní, brzdové bubny

Namontovaly se hagusy

Plány do budoucna:

šetřím na ochranné lemy blatníků od milotecu, protože už mi ji třikrát na parkovišti v práci nějací hlupáci, kteří neumí parkovat / couvat podřeli.. Nejvíc asi zadní, boční část, viz foto.

Každý škrábanec ale zabolí :_)

A dál se uvidí, inspiraci a rady čerpám od Vás z fóra :_)

lu.

230tkm - výměna rozvodového řemene

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Já jezdím taky s těmito žárovkama a spokojenost, markantně více světla při stejném výkonu. Ty lemy zvaž, myslíš prakticky, ale bude se ti tam dostávat voda, prach, bláto a dřív Ti bude kvést lak.

Přijeď první neděli v měsíci ke KICE do Shopinu v Ostravě, načerpáš inspiraci, jak zkrášlit svého miláčka. :loool:

Odkaz ke komentáři

Cestou do práce jsem jel kolem autosalonu, tak si říkám, zkusím se zeptat zda neprodávají podložky pod SPZ, protože co jsem narazil v supermarketu, tak 50kč za kus plastu mi příjde moc, to už raději ty origo škoda za pade :_)

Jaké bylo mé překvapení, když mi u placení prodejce řekl, že za podložky nic nechtějí, fakt jsem koukal, nečekal jsem to :palec:

lu.

Odkaz ke komentáři

Dnes první jízda s řadičkou O2 a musím říct že je parádní, velmi dobře se drží.

Nicméně...

...jedu si tak pohodově domů. když mě najednou předjede černé Bmw, zařadí se přede mne a začne vybrždovat. Parádá, nějaký kokot, říkám si, kašlu na něj, řadím na čtyřku, blinkr a předjíždím. Najednou to ho*ado přidalo plyn a nechtělo mě nechat předjet, tak řadím pětku a během chvíle byl frajer jen malá tečka ve zpětném zrcátku. Znate to, čtyři válce stačí, když turbo tlačí :_D

Předpokládám že jak přijede domů, dává inzerát že to auto prodá :lol:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...