Konny Odesláno Červenec 19, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 19, 2014 (upraveno) Ty rezavé fleky dostaneš dolů jedině obroušením až na čistý kov :( Jinak ta řadička je parádní Upraveno Červenec 19, 2014 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Červenec 20, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 20, 2014 Desos: Ty mas nejak polazeno? Jinak presne takhle si taky vychutnavam,bohuzel v drtivej vetsime maj ty BMW prazsky SPZky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červenec 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 20, 2014 @Spooky1 Nemám poladěno, jen 66kw, ale nechal jsem to jít do trochu vyšších otáček, aspoň se mi pročistilo turbo Btw zlí jazykové tvrdí, že čipování odrovná turbo a motor prý také více trpí, nicméně nerozumím tomu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červenec 24, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 24, 2014 :_) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červenec 25, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2014 Dnes proběhla výměna čirých, bočních blinkrů za kouřové :_) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červenec 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 z vlečky náklaďáku odletěl kus velikosti tenisáku a bouchl mě z boku, docela rána... Tak jsem hned zastavil i u krajnice, zda je vše ok, bok auta celý od bahna, tak si oddechuji, že to byla asi jen hlína. Po umytí auta jsem ale zjistil že to ale asi šutr obalený v hlíně :_( snažil jsem se to přeleštit ale nepodařilo se Ale jinak bylo povedeně :_P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 27, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 Hm, tak to zamrzí, zkus to rozleštit strojně-jinak aspoň lakovou tužkou to oprav. Ale dívám se, že máš boky od polétavé rzi - to raději dej brzy dolů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červenec 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 Diky, můžeš něco osobně doporučit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 27, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 27, 2014 Lak pořádně umýt a odmastit, na odstranění tzv.polétavé rzi se dá použít buď clay hmota nebo iron x. No a pak leštičku a pasty. Značku dle financí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Červenec 28, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 Ale víš že není slušné takhle ujíéždět autu, co dá blinkr. ikdyž občas to taky dělám nějakým namistrovaným idiotům, co z kopca předjíždí všechny a pak do kopca nemůžou....se 66 to asi nebude lehký. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červenec 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 28, 2014 @petan.VUT: on ale bránil předjetí mi, ne já jemu :_) @Martin: Dikes :_) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červenec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Jedno mobilní foto jak svítí OSRAM H4 12V 60/55W P43t NIGHT B.PLUS , jsem maximálně spokojen :_) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červenec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Stala se mi taková zajímavá příhoda dnes ráno - každý čtvrtek mi psa vyzvedává přítelkyně v práci na parkovišti a odjížíme do Beskyd. Dnes jsem přijel k práci na parkoviště a protože se mi hrozně moc chtělo na malou, tak jsem hodil auto jen tak ladem ke kraji a šel ke stromu. Pak jsem nasedl zpět a auto zaparkoval kousek od vjezdu. Ale vzhledem ke zkušenosti kdy mi již auto popletové několikrát podřeli jsem se rozhodl že přeparkuji z vjezdu na druhou stranu. Takže jsem jen přecouval a protože pršelo, zůstal jsem v autě a čekal na příjezd přítelkyně. Do tři minut přišel nějaký maník z protéjší bytovky, styl chůze gangsta, vzhled ala Einstein, košile v kalhotách, pásek nad pupkem, porozhlíží se a tvrdáckým hlasem mi sdělí: On: Dostal jsem na Tebe hlášení frajere. Prej tu pokukuješ po autech. Ja: Říkám prosím? On: Chceš mit problém, chceš mít problém?! Ja: Říkám mu že nechápu co má za problém, pouze jsem přeparkoval On: Mám volat policajty, chceš mít problém? Ja: Přeji pěkný den, stahuji okénko a mačkám tlačítko zámku všech dveří (jeden nikdy neví) :_) Pak asi deset minut velmi nenápadně špionil zpoza záclony Pro nfo, byl jsem na firemním parkovišti s platnou parkovačkou. Nicméně vzhledem k tomu že to je očividně nějaký pošánek, sdělil jsem to naší ochrance, protože mám strach, že když viděl jaké mám auto, aby mi jej neškrábnul na truc Takže taková veselá historka po ránu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Osramky jsou super ! Mám je taky a mximální spokojenost ! Jó, žijí mezi námi různí lidé a občas natrefíš na debila. Ale udělal jsi dobře . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Srpen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 Kluci, mám možnost koupit levně nové pneu, ale rozměr 195/50, není to ale málo na kombi? Máte s tím někdo zkušenost, prosím? Aktuálně jezdím na 195/65 Předem Vám díky za Re! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 1, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 195/50 nemá na octě co dělat...malej profil, minimum bych dodržel 195/65 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 1, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 Tak tak, drž se techničáku ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Srpen 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 Měl jsem tušé, díky! Jsem právě až do neděle mimo domov, takže jsem neměl možnost kouknout do TP, proto jsem se obrátil na Vás :_) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Srpen 1, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 rádi poradíme... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 1, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 1, 2014 jiny rozmer gum je na prd ohledne policajtu ale i jizdnich vlastnosti a taky ti muze ukazovat jinak tachometr kvuli jine velikosti gumy, takze se drz toho co je v technicaku, nebo lip si kup 17tky a 15tky nch na zimu :-D sorry za chyby, mam neco v zile a je pozdni rano :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Srpen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 Dvě černé audi, obec, předjíždění přes plnou, v zatáčce do kopce a my všichni ostatní jsme debilové, protože jedeme padesát :_D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Srpen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2014 koukám, že mám v garáži na zemi dva černé fleky, koukám, koukám, olej :_( Takže asi teče olejová vana :_/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 17, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 17, 2014 nebo můžeš mít olej v intercooleru, špatně dotažený olejový filtr,...toho může být :) mrkni pořádně pod kapotu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Srpen 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 17, 2014 @Košin to bych tomu musel rozumět : _) Díky za reakci zítra musím poprosit bráchu od ženy, jestli mi na to koukne, ale je tím i vyřešena otázka proč mi vydržel nový olej jen 4tisíce km :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 18, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 18, 2014 Tak na olej bacha ať nezadřeš motor, to je potom drahý špás ! Nechej to brzy zkontrolovat a opravit ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Srpen 18, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 18, 2014 Určitě to nepodcením, zjistil jsem to včera večer teprve. Dnes půjde auto na kontrolu, tak jsem zvědav :_) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Srpen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2014 tak jsem to vzal přes škoda servis a koupil těsnící šroub, snad to bude ok :_) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 20, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 Že by to bylo jenom šroubem a podložkou ? Tak i tato varianta je možná. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Srpen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 Aktuálně přemýšlím že bych dal boční lišty do karbonového stylu případně nechal přelakovat do barvy laku auta :_) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.