Adolfik Odesláno Červenec 24, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2015 kvalitka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladis Odesláno Červenec 24, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2015 Jsem na tom podobně, taky se mi to skroutilo. Podle mně byl problém v tý originál oboustrance na tý nálepce. Dokud byla zima, bylo to OK, ale jak se oteplilo začal se znak různě kroutit a odlepovat, takže letěl :D Zrovna dneska jsem u druhýho kusu sundal tu origo oboustranku a zkusil použít jinou z domácích zásob. První dojmy jsou takový, že brzy poletí do koše taky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 24, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 24, 2015 Jeste ze moje pevna metoda se nezkrouti nikdy :-) ale je to celkem shit ze se to kazi, podle me to kazi ten origo znak jak se nahreje slunkem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červenec 25, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 25, 2015 Az na ten prohnuty prah nepretrene trmeny a jety buben se mi to libi :-) Snad je stihnu zapsat do středy, jinak musím hodit na pár dní zpět 15" protože jedeme do Krkonoš a bez zápisu to nechci riskovat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladis Odesláno Červenec 25, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2015 K tý stříbrný sednou parádně Úplně jiný auto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Adolfik Odesláno Červenec 25, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2015 paráda! ještě pár cm k zemi a bude ještě hezčí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 25, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2015 Kolečka super ! Vypadá to moc pěkně, ale trošku dolů by tomu prospělo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Červenec 25, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2015 Slusi!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Červenec 26, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2015 Moc pekne s tema kolama, co se tyka zapisu, dokud neboiras tak to da se rict nevadi, jel jsem do chorvatska bez zapsanych kol, pres rakousko a nikdo me nestavil a nebuzeroval. Ale pro jistotu je zapsane mit je dobre 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červenec 27, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 27, 2015 s těma alu jsou trable, každý chce něco jiného, jeden chce typák, druhý říká že stačí jít na dopravu a tam to zapíšou, třetí že stačí dojet na stk, tam vše potřebné udělají. Tak mám od výrobce tuv, pak osvědčení od ministerstva dopravy a najednou zase servis chce origo s razítkem, žádný elektronický formulář :-D Kola prodám, dám tam plechy a nasrat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Červenec 31, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2015 Dnes jsme se vrátili z Krkonoš, cesta až na pár úseků OK :_) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Červenec 31, 2015 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2015 Krasné fotečky! JJ, Krkonoše jsou super-byli jsme tam loni. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Srpen 2, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 2, 2015 Do Pece pod sněžkou 305 km – 4:13 h Trasa autem, přes silnici I. třídy 35 Tam spotřeba 5,0l /100 a zpět 4,8l /100. Šlo by to i za méně, ale na dálnici to stoupne vždy :_) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Srpen 4, 2015 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2015 Tak mi to z dopravniho vratili s tim ze kola musim zapsat v miste trvaleho bydliste.. Ac nechapu tak si budeme muset udelat vylet :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.