draconis Odesláno Červen 26, 2014 Sdílet Odesláno Červen 26, 2014 Ahoj všem, potřebuju teď převézt dvě kola. Půjčil jsem si od kolegy držák na kola na tažné zařízení. Moje auto má orig. odnímatelné tažné - to jsem po pěti letech dokonce i našel a docela snadno intuicí namontoval. Ale bohužel moje intuice už nestačí na el. zásuvku - předpokládám, že se musí nějak vyklopit dolů, ale prostě mi to nejde. Bude tam pravděpodobně nějaká jednoduchá pojistka, ale není tam přes názrazník nic vidět a hmatem jsem taky nic nenašel. Nechci nic zničit, tak jsem za to totální silou nerval... Návod bych snad někde doma možná našel, ale nejsem si jistý. Třeba je to jenom zarezlé... Jak se správně má zásuvka vyklopit? Pokud to tedy vůbec jde? Jedná se o Octavii Kombi 1.8T 4x4 r. 2002 (facelift) Díky moc. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červen 26, 2014 Sdílet Odesláno Červen 26, 2014 nejspíš je totálně zarezlý mechanismus vyklápění, zkus na něj nastříkat WDéčko a uvidíš, vyklápí se to čístě dolu bez jakékoliv pojistky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
macek000 Odesláno Červen 26, 2014 Sdílet Odesláno Červen 26, 2014 je to zarezlý, postříkej WD , počkej a potom hrubou silou, nemáš tam co zkazit. šprajci dozadu za zásuvku pořádný šroubovák a zaber. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
draconis Odesláno Červen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červen 27, 2014 Díky všem, vyřešil jsem nakonec ještě před přečtením odpovědí. Nebyl jsem si jist a nechtěl jsem nic zničit, tak se mi nechtělo jít na to hrubou silou. Prostříknutí mě napadlo také, nepomohlo. Nakonec stačilo jednoduše několika poklepáními kladívkem mechanismus uvolnit a šlo to úplně v pohodě. Každopádně i tak díky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.