Přejít na obsah

Výměna Klimakompresoru

Machinus

Doporučené příspěvky

Ahoj

Potřebuji vyměnit klimakompresor na autě Octavia r.v. 2002, Technik v servisu mi řekl že je ulítlej plech spojky a kompresor je zadřenej. Kupoval jsem to auto v bazaru a klima nefungovala užtéhdy, takže nevím v jakém stavu to celé vlastně je.

Moje otázka zní: mám nabídku na klimakompresor z vrakáče asi za 2500,- (měl by bejt v pořádku/funkční). Vyplatí se mi to koupit a zkusit to tam namontovat nebo ne? Protože né každej autoservis bude chtít montovat díl z druhé ruky (rozhodně né ten kam jsem volal.. :-/ )... Mám kamaráda kterej by mi to vyměnil ale musím si nechat odsát chladící náplň a pak jí zase nechat doplnit (po výměně klimakompresoru). V nějakém autoservisu. Je to takhle snadný nebo je tam více komplikací? V servise mi tvrdili že výměna klimakompresoru jedině za nový díl a že montovat tam něco z druhé ruky v žádném případě atd... Nechce se mi dávat spoustu peňěz za novej Klimakompresor, v servisu si taky řeknou ranec za výměnu a pokud to celí má stát >10 000 tak to asi vydržím bez klimatizace...

Co myslíte?

Dík.

Matěj

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...