vojta 93 Odesláno Červenec 13, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2014 Dobrý den pánové, Co všechno budu potřebovat abych mohl předělat světla na xenon? HID zástavbu nechci za to bych lidi střílel. Popřípadě jaká by byla cca cena. Mám octavii 2 facelift rok v. 2010 . A pokud můžu ještě jeden dotaz... Dá se nějak dodělat conner funkce? Děkuji moc za odpovědi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Červenec 13, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2014 potřebuješ světla, RJ náklonu, čidlo na P a Z nápravu, svody k čidlům, kabeláž ke komplet zapojení, konektory světel a pak komplet dodělat ostřikovače, pokud je nemáš a jako třešnička - regler jen na podsvit ovladačů ( bez náklonu světel) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napster Odesláno Červenec 13, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 13, 2014 Jinak staci jen naklon na zadni napravu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vojta 93 Odesláno Červenec 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2014 No a kolik je tak odhadovaná cena toho všeho? Ve škodovce prý 70 000 kč,- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
fandaklara Odesláno Červenec 17, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2014 Zalezi za kolik si sezenes dily. Me to vyslo na 8000kc i s praci. Ale bezna cena se pohhbuje kolem 12 az 15 tisic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vojta 93 Odesláno Červenec 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 17, 2014 všude jde sehnat jen světla ^_^ ale ty čidla a kabeláž nevím kde sehnat :( natož kdo by mě to zapojil tak jak to má být 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Červenec 17, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2014 Rolbar/Vasa vedia, zalezi koho mas blizsie. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Napster Odesláno Červenec 17, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 17, 2014 Za cca 13000kc komplet. Mlada Boleslav 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest OndrejOndrej Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 Zdravim, poradí někdo s montáží xenonů s manuálním nastavením na kolečko místo obyčejných halogenů ? Nebyl by třeba nějaký návod, resp. nenašel by se někdo z okolí Prahy kdo by si na montáž troufl ? Děkuji za každou radu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lumi Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 Z prahy je Rolbař kludne ho kontaktuj ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
witt Odesláno Září 3, 2014 Sdílet Odesláno Září 3, 2014 Zdravim, poradí někdo s montáží xenonů s manuálním nastavením na kolečko místo obyčejných halogenů ? Nebyl by třeba nějaký návod, resp. nenašel by se někdo z okolí Prahy kdo by si na montáž troufl ? Děkuji za každou radu. je důležité jestli máš FL či před FL 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MaroCZ Odesláno Září 4, 2014 Sdílet Odesláno Září 4, 2014 uz tohle psal na skoda home, ma FL jinak ma odpoved na SH: "rozumny navod" na kolecko nenajdes, ja predelaval cca 2 tydny nazpet, origo zapojeni vcetne ostriku, tak jak by vyjela primo z fabriky, funguje mi nivelace vse jak ma, na nejake kolecko bych se vysral, to si radeji nechej halogeny ... origo je origo a zadne bastly, jinak rolbar ti to na kolecko pravdepodobne neudela ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
witt Odesláno Září 4, 2014 Sdílet Odesláno Září 4, 2014 právě na FL to tak jednoduše nejde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest OndrejOndrej Odesláno Září 4, 2014 Sdílet Odesláno Září 4, 2014 Vlastní zkušenost? V čem je největší zádrhel ? právě na FL to tak jednoduše nejde... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
witt Odesláno Září 4, 2014 Sdílet Odesláno Září 4, 2014 osobní zkušenost je taková, že jsem napřišel na to jak to udělat, nenašel jsem nikoho, kdo by to dělal a ani jsem viděl, že by to někdo měl. Ale to samozřejmě neznamená, že to nejde :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest OndrejOndrej Odesláno Září 4, 2014 Sdílet Odesláno Září 4, 2014 Tak dekuju za info, poustim tuto myslenku z hlavy ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
bubocbr Odesláno Září 17, 2014 Sdílet Odesláno Září 17, 2014 Ahojte aby som tu nevypisoval niekolko sprav viacerým clenom tak sa opytam takto chcem prerobit Xenony na Octavii 2011 Kto by bol ochotny? kolko by to stalo? kolko casu to zaberie? popripade ked bude pred.naraznik dolu tak aj pred. park senzory samozrejme sa mi jedna o origo sadu aj s aut naklapanim .Ponuky mozete posielat aj do sprav Dik. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
davidek.c Odesláno Září 17, 2014 Sdílet Odesláno Září 17, 2014 Kontaktuj Vašu z Prostějova...děla to běžně a vše ti napíše... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.