Přejít na obsah

tlumiče

tydyyt

Doporučené příspěvky

Hoši potřebuju poradit při povolování tlumiče se mi zalomil imbus kterej se dava s prostoru od motoru na zajištění proti pootočení,nevěděl by někdo nějakou šikovnou radu abych ho odtama dostal? nebo jde sundat tlumič i jiným způsobem než klasickým? magnetem sem to zkousel i navrtat ale je to tvrde ten matřoš s kterého je ten imbus...budu rád za každou radu , sem v lese s toho teď jo jinak kdo to už sundával šlo vám to taky tak težce ? ta matka svrchu nechce povolit ale vůbec:( diky

Odkaz ke komentáři

Zdravim,pokud jde tlumic pryc tak zespod z podbehu prasacky za tu "lesklou vec" :palec: co leze z tlumice chytit poradnym hasakem a matku povolit,ale musi byt festovni hasak.Ne nejaka sjeta srac.a,aby se to poradne kouslo.To je prvni varianta,nebo malym vrtakem navrtat par direk vedle sebe do te matky a pak rozseknout sekacem a tlumic ti zustane cely a neposkozeny.Samozrejme ze u druhe varianty zapomen na ten hasak :palec: ,pekne dirku vedle dirky a na vice mistech te matky a pak akce sekac,matku si koupis za par penez.Tot ma rada,zkus a uvidis

Odkaz ke komentáři

Nebyla by nějaká rada jak to povolit když si to už povolil, já mám sice imbus zatim ok.....ale ta matka na klíč č.21 se mi zdá nějaká menší. a nejde mi to zaboha povolit a zrovna bych tu matku potřeboval u novýho tlumiče jsem zatim na ty dva dny jako provizorium použil tu samou matku co je nad tim jak se šroubuje na tu jakoby misku co je podkapotou pod tim plastovim krytem

Odkaz ke komentáři

no ono se ti ty hrany stejne sjedou vetsinou je to fest utahle ....druhej sme mel v pohode ten imbus a s tejne se ty steny zbortily.normalne tam nabij o neco vetsi torx na fest a jde to,tak jsem to udelal ja po radach a opravdu to funguje.Jinak s tim klicem 21 a tlumic nevim zatim to vsem slo povolit s tou 21 tu matku

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...
Marošu snižujeme, ale bohužel jednalo se o tak kvalitní inbus klíč že praskl.. Prostě je potřeba pořádně škubnout aby se povolila matka a je klid, na svém jsem to dělal už 6x, ale tam to opravdu jde hodně z tuha :)

prosim som tu zase ake tlmice by som mala zohnat na octavku 19tdi sedan na sport jazdu kvalitne ale nie moc drahe predna a zadna naprava . predna je zatial ok ale ....

Odkaz ke komentáři
prosim som tu zase ake tlmice by som mala zohnat na octavku 19tdi sedan na sport jazdu kvalitne ale nie moc drahe predna a zadna naprava . predna je zatial ok ale ....

Mno, podle mě pokud sportovní jízdu a originál tak RS tlumiče, jsou trošičku jiné a sportovnější, ale to především dělají pružiny :)

Otázkou ale je ještě, mají být tlumiče s pružinami nebo jen holé + originál pružiny? Nebo by se mělo jednat o trošinku sportovnější podvozek se snížením :)

Odkaz ke komentáři

jak uz jsem tu nekde psal... tyhle tlumice muzes dat i do snizenych pruzin do -35 mm

1. tlumice Bilstein B4 sport ---> je to neco jako RS tlumic

2. tlumice Kayaba Ultra SR ---> o malinko drazsi tlumic, ale uz s dost sportovnim chovanim :)

3. tlumice Bilstein B6 ---> jestli mas dost penez, ale misto techto tlumice uz bych radsi uvazoval o komplet podvozku od KW za 11tisic - snizeni -35 mm na obou napravach (ke snizenym pruzinam dostanes tlumice s kratsi pistnici)

ja osobne jezdim na snizenym podvozku -40 mm + tlumice Bilstein B4 standart a nestezuju si

jestli bys chtel dalsi info o cenach atd, tak napis SZ

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...