vorlajz Odesláno Březen 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 držíme, držíme .... :D já mám v sobotu turnaj v mixech a deblech... za týden v TP singly a za 14 dnů jedu na Kladno na singla, debla a mix uffff... snad přežiju! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 tak na turnájku 2. třetí místo... :) trošku zklamání... v semifinále pokaždé vyřazení s pozdějšími vítězi... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Březen 11, 2010 Sdílet Odesláno Březen 11, 2010 Gratulace k třetímu místu, určitě to nebyl turnajek ořezávátek. Já dnes z 8 zkrácených zápasů 6vyhrál a 2 prohrál, ale upřímně radost z toho nemám, hrál jsem hrozně žádná technika pořád jen smeče, smeče smeče, dostat se pod tlak vybouhnu asi jak papíňák... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 tak kluci, turnaj neregistrovanych v singlech v Teplicich 2. misto!!! super!!!! Oleeeee 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 Milesi,mel bys taky zkusit nejakej turnaj! jsou to dobry zkusenosti! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Březen 13, 2010 Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 Hele to nejde vůbec mi to nejde, ted nebyl vůbec čas a bohužel ani peníze hrát. Já jsem tak na frajeření na pláži že to umím pinkat ale ne na velký závodění... DO toho kladna bych se přijel kuknout je to kousek... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 prosim prijed,bude to fajn... a kdyz budes makat,budes taky uspesnej! A nezapomen,na tech turnajich jsou i slabsi hraci a hlavni vyhodou je,ze si zahrajes s nekym,koho neznas a nevis jak hraje atd. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Březen 13, 2010 Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 Hele přijedu, ale hrát fakt nebudu, jsem mimoň 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Březen 13, 2010 Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 Dnes jsem se dozvěděl že moje raketa je prej lepší než mojí přítelkyně, tak když budu pinkat sní budu mít raketu růžovou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 rofl...tak v sobotu ahoj zacina to uz rano...kolem osmy...:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Březen 13, 2010 Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 OKI, pak sem někdy dej ttd trasy at vím kam dorazit a snad mi do toho nic nevleze ale nemělo by... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2010 ok,jasna zprava! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Tak co trenére jak jste dopadli, když jsem jel domů, štvalo mne že jsem se taky nepřihlásil, byt bych prohrál všechny zápasy ale ta atmosféra byla super ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Milane,diky ze ses zastavil...fakt si toho vazim!!! Diky nakonec jsem kamarade urval dve 3.mista ale jsem total grogy...skoncili jsme v osm vecer!!!odehral jsem neuveritelnych 19 zapasu!!! :P ke konci jsem hral uz na krev! V poslednim zapase o druhy misto v singlech jsem prohral 2:1 a v rozhodujicim setu 21:20 ;) ale nechal jsem tam vsechno,prohral jsem se cti! Uffff.... Pak jsme nakonec brali 3.misto i v panskym deblu...kolega se rozehral a vyhrali jsme toho opravnyho pavouka...prohrali jsme az v souboji o 2.misto...takze spokojenost... ;) no a co se tyce tebe,musis se nekdy do takovyho turnaje prihlasit! Jsou to zkusenosti k nezaplaceni,fakt! tak jeste jednou diky... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Hmm tak to smekám gut ;) . Příští rok to taky zkusím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 20, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 v polovine dubna je v praze turnaj...Perak...tak mozna uz tam ne? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 Hmmm no nevím no, musím eště trochen potrénovat a pražáci bývajó dobří... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 20, 2010 Sdílet Odesláno Březen 20, 2010 pražáci bývajó dobří... :lool: iba sa hrajú, že sú niečo lepšie Pájo: gratulujem :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 diky! :) tak jsem to prepocital a zapasu bylo 20 uffff... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 Ty woe nepochopim jak takovej tlustoch může vyhrát třetí místo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 woe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 Tak dnes jsem si docela zapinkal, spíše jsme trenovali only udery okolo sítě, pak jsem zkusili do určitých míst na dvorci, pak dlouhý míče a pak taková tukaná face to face a bylo to docela gut přítelkyni to bavilo a aspon jsme potrenovali udery a přesnost. Raketu jsem jí obalil froté omotávkou a prej je to pecka... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 super! To je pokrok...ten trenink musi byt zajimavy,aby ji to bavilo a to se zrejme dnes podarilo! kdyz prijedete,tak muzem neco potrenovat! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 jj dnes to bylo o něčem jiným jak už řekl J.A. Komenský "škola hrou", dikes za nabídku, určo využiju 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 no problemo! ja jdu dneska na trenink...potrebuju se rozhejbat! :) jsem ze vcerejska krapet namozenej! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
wrccko Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 Ty woe nepochopim jak takovej tlustoch může vyhrát třetí místo ;) tak ich sfauluje pred hrou a je to nie? výhoda :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 Sranda no...Vorlik je náhodou docela dobrej a na to že hraje půlroku tak docela jde nahoru 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 halt talent no! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Březen 25, 2010 Sdílet Odesláno Březen 25, 2010 Tak dnes totál výbuch 3:10 byly to zkrácený do 11ti, nesedly mi míčky byly se zeleným proužkem a já byl v pytli, jsem zvyklej na modry, nehýbal jsem se byla to ode mne plácaná. Na druhou stranu aspon nějakej pohyb, když člověk celej den sedí v tý zasr. kanceláři... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Březen 27, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 27, 2010 njn...neves hlavu,nekdy to proste nesedne! Priste to bude lepsi! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.