Miles Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Tak já jsem atlet od narození :) neee...mám 83 kg a badminton jsem hrával a moc rád :D Hele ty máš 83kg si ještě chlap nebo už velká baba 0 Quote Link to comment
vorlajz Posted January 4, 2010 Author Share Posted January 4, 2010 :lool: dobre Majlsi! :) 0 Quote Link to comment
romariooo Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Hele ty máš 83kg si ještě chlap nebo už velká baba :lool: Jsem ted málem poprskal LCD :) hele neměl by ses raději podivat ven na parkoviště jestli tam máš facelifta na těch R10? :) :) 0 Quote Link to comment
Miles Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Jsem ted málem poprskal LCD :) hele neměl by ses raději podivat ven na parkoviště jestli tam máš facelifta na těch R10? :) :) Mám před chvíli přijel z práce na R15 plechových, bez puklic :lool: 0 Quote Link to comment
vorlajz Posted January 4, 2010 Author Share Posted January 4, 2010 Romariooo,prosim zpet k tematu ano? :) :lool: 0 Quote Link to comment
Miles Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 pan Matula psal že zítra bych měl mít "železa" doma, dnes odešly PPL :) , půjde li vše OK, šel by je Míla ve středu prubnout na kurt :lool: 0 Quote Link to comment
vorlajz Posted January 4, 2010 Author Share Posted January 4, 2010 hmmm... já jdu zítra otestovat taky nový železo... Apacs Lethal 60 dneska ještě namotám overgripy, aby to nebylo tak tenký... 0 Quote Link to comment
Miles Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 hmmm... já jdu zítra otestovat taky nový železo... Apacs Lethal 60 dneska ještě namotám overgripy, aby to nebylo tak tenký... No jsem zvědav jak bude tlustej grip, pásku mi pan Matula raději přibalil, uvidím na starý jsem neměl nic a byla moc uzká... 0 Quote Link to comment
vorlajz Posted January 4, 2010 Author Share Posted January 4, 2010 nebude tlustej... bude tenkej to mi věř... já na svoje Li-Ningy namotak 4 overgripy... 0 Quote Link to comment
Miles Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 nebude tlustej... bude tenkej to mi věř... já na svoje Li-Ningy namotak 4 overgripy... Hmm tak to si asi koupím tu froté omotávku, docela to chválí .... 0 Quote Link to comment
vorlajz Posted January 4, 2010 Author Share Posted January 4, 2010 tady na ukázku... neomotaný Lethal 60 a omotoný Storm N70... 0 Quote Link to comment
vorlajz Posted January 4, 2010 Author Share Posted January 4, 2010 já tu froté omotávku nezkoušel... na radu jsem šel rovnou do Yonex OverGripu... a teď dávám Li-Ning OverGrip... je to stejný jak ten Yonex a je to o pár korun levnější 0 Quote Link to comment
vorlajz Posted January 4, 2010 Author Share Posted January 4, 2010 malou nevýhodou jakýhkoliv přidaných omotávek je to, že posuneš těžistě rakety víc do rukojeti..., ale vzhledem k tomu, že hraju hodně technicky, tak mi to vůbec nevadí, ba naopak... jsem přesnější 0 Quote Link to comment
Miles Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 Přibalil mi ten Yonex, uvidím je to prej na tři rakety, tak jak se spřítelkyní podělíme :-) 0 Quote Link to comment
Miles Posted January 4, 2010 Share Posted January 4, 2010 malou nevýhodou jakýhkoliv přidaných omotávek je to, že posuneš těžistě rakety víc do rukojeti..., ale vzhledem k tomu, že hraju hodně technicky, tak mi to vůbec nevadí, ba naopak... jsem přesnější Tak v tomhle já zatím mít problém nebudu, budu rát že mi to sedne do ruky a trefím se do kurtu:-) 0 Quote Link to comment
vorlajz Posted January 4, 2010 Author Share Posted January 4, 2010 jj ty overgripy jsou v balení 3... mojí Petře jsem dal na raketu 1 ... a já mám teda na každý 4 no :smich: ale fakt záleží na pocitu... chce to vyzkoušet kolik overgripů vyhovuje a pak to tak pořád používat... ty overgripy se časem zničí, je to vidět i na tom mým... mám ho tam od 20.12. co byl ten turnaj v Brně... a už se částečně prodřel... 0 Quote Link to comment
Miles Posted January 5, 2010 Share Posted January 5, 2010 Tak mazlíčkové jsem home, zejtra v 20,00 hod. je testování na kurtu, první dojmy dost tenkej grip, omotávky se budou hodit, jsou dost pružný a oproti starým wilsonkám o hodně tenčí a tvrdší výplet, zítra uvidíme... 0 Quote Link to comment
vorlajz Posted January 5, 2010 Author Share Posted January 5, 2010 no jsem zvědav.... a fotečky by nebyly??? já mám zítra od 2o.oo trénink..., tak až se vrátím, ať jsou tu nějaký postřehy :) 0 Quote Link to comment
Miles Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Za chvíli vyrážím na first testing uvidíme jak to pujde... 0 Quote Link to comment
Miles Posted January 6, 2010 Share Posted January 6, 2010 Tak moje poznatky: prvních 10 minut na rozpacích, zdála se mi křehká bál jsem se že jí zlomím v ruce jak je lehká, ale co ta holka dokáže, parádička, smeče super, ale hlavně jsem cítil každej míček že mám pod kontrolou, jen soupeře jsem měl přítelkyni takže nebyla prověřena v pořádným boji... Přítelkyně je taky nadšená, ale byla unavená a moc jí to nešlo... 0 Quote Link to comment
vorlajz Posted January 7, 2010 Author Share Posted January 7, 2010 (edited) super! ;) každopádně sehrát se s novou raketou bude chvíli trvat... mě to tvralo téměř měsíc a to chodím hrát 5x - 6x týdně :P Edited January 7, 2010 by vorlajz 0 Quote Link to comment
Miles Posted January 11, 2010 Share Posted January 11, 2010 Trenére teď mám tejden pauzu, ale v pátek jedu asi do Brna do prodejny koupit přítelkyni boty na badec a v sobotu a neděli už opět na kurtu ;) 0 Quote Link to comment
BadyS Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 kurde a já taky nucená pauza, nikde není volno :(už aby byla ta trvala rezervace 0 Quote Link to comment
vittorio Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 ja ho hraju s mladou na zahrade palkama za 399 i s 10 kosickama ;) mohli bysme v zari udelat nejakou exhibici mezi mistnimi nejlepsimi ;) vorel proti milesovi a badys rozhodci trebas 0 Quote Link to comment
romariooo Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 A co já ty wole???!! Já zas mám podávat mičky ne? Tos posral Vitto ;) ;) 0 Quote Link to comment
P2M Posted January 12, 2010 Share Posted January 12, 2010 ty Romane budeš ždímat propocený ručníky ;) 0 Quote Link to comment
vittorio Posted January 13, 2010 Share Posted January 13, 2010 sem si nevsim tvejch prispevku :D coz je dost problem obcas, ale tak vyhmat sem zrovna kluky .) takze ty budes podavac a vodonos, OK? :) 0 Quote Link to comment
Miles Posted January 15, 2010 Share Posted January 15, 2010 Tak dnes zakoupeno nějaký nařadíčko, boty pro přítelkyni, omotávka froté a nějaký ty košíčky: pls fota našich želez(carbonů): , 0 Quote Link to comment
vorlajz Posted January 17, 2010 Author Share Posted January 17, 2010 pekny Majlsi!!! a uz jste byli zase hrat? Jak to slo? :o jinak je skoda,ze je nas tu tak malo,nejakej turnajek by se usporadat dal... :D i s Romariem teda noooo ;) 0 Quote Link to comment
vorlajz Posted January 17, 2010 Author Share Posted January 17, 2010 designove vypadaj ty raket super!!! 0 Quote Link to comment
Recommended Posts