BadyS Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 vím asi o 7mi a více jsem nezjištoval, jeden je ted mimo provoz protože je na něm ted ledová plocha, ale jinak je tam asi 8 hřišť (duben-řijen), ale ne všechny hřiště maji online rezervace a to je teda blbé v dnešní době furt někam volat, stejně je všechno stále full :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 my mame 1 halu s 5 kurty... :lool: to je nespravedlivyyyyyy ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 V praze je z kurty pohoda většinou stačí den dopředu, mám v oblibě 3 místa a vždy zavolám a hotovo. S tou Ostravou jsem něco našel na NETu pře www.badec.cz a uložil telefony a když okolo pojedu zkusím jim zavolat... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 my mame 1 halu s 5 kurty... :) to je nespravedlivyyyyyy :) To je hold ten život na vesnici, zas tam máte lepčejší vzduch na dýchání v tom Ústí... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 njn...bohuzel mas pravdu Majlsu... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Prosinec 30, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 Tak jsem se zase chvilku musel pokochat mazlíčky co na mne čekaj a snad ve středu budou u mne, už se těším až je pujdu prubnout na kurt... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2009 hehe...Majlsi..koukam,ze zacinas byt v uvozovkach stejne uchylnej jako ja! :( hihi...a to je dobre!!! :) zacinam se tesit az se setkame na kurtu! ;) ja byl dneska hrat s prituli a jeji sestrou a jejim pritelem...jsou to zacatecnici...tak jsem pri hre trenoval vyhradne dropy! a zitra jdu na singla s kamosem...tak to snad bude vetsi makacka! ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 No těším se jak malej Jarda až přijede PPL s novým elezem, taky jsme chodili hrát se známejma, sranda vždy byla jak to do sebe ženský šily :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 zensky jsou dost soutezivy! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Prosinec 31, 2009 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2009 zensky jsou dost soutezivy! To jo, koukal jsem jak divej jak to do sebe mydlily mohli jsme si s kolegou sednout a koukat :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 1, 2010 Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 Tak trenére a všici kdo tento krásný sport provozují, ať nám to pinká i v roce 2010 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 taky preju hodne uspechu v bendasu v roce 1o! ;) Ja to jdu otestovat uz za hodku...je potreba shodit nabrany gramy! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 1, 2010 twe Majlsi,tak jsem si byl ted zatrenovat s mym osobnim trenere ;) (kamos co hraje zavodne) a mam pocit,ze ze me chtel vytlouct vsechny ty vcerejsi silvestrovsky chlebicky!!! :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 tak Majlsi,zitra objednavas co? ja budu dneska testovat novou utocnou raketu Apacs Lethal 6o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 tak Majlsi,zitra objednavas co? :( ja budu dneska testovat novou utocnou raketu Apacs Lethal 6o Už je objednáno, pan Matula to v pondělí pošle 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 ty jooo...paraaaada...takze v utery vyrazite na kurty? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Rád bych, ale zejtra zkouška z práva pokud udělám, tak by mohla bejt středa, v uterý se učím na středu to mám angličtinu, ale ta středa to jistí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 3, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 no tak pak musis hnedka pisnout... :) a gl u zkousek!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Vy dva tlustoši - Milánek a Vorlajz :) Vás bych chtěl vidět se pohybovat po kurtu :) :P :P Musime v létě něco spáchat a udělat nějaký turnaj (mužu pronajmout halu na celý vikend vyloženě na badminton) -myslím že by bylo vic lidiček co by se tento nápad líbil ;) Taky jsem hrával a bavilo mě to až na to moje prodojené tričko :) Je to dobrej pohyb :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Tak nevím jestli tu Romane jenom nespamuješ, a nebo to myslíš vážně pokud ano, byl by to dobrý nápad, který bych určo podpořil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Tak nevím jestli tu Romane jenom nespamuješ, a nebo to myslíš vážně pokud ano, byl by to dobrý nápad, který bych určo podpořil Spam woe,spam!!! Natrhnu Ti prdel v tom badmintonu s tim počitej nebo zační pořádně makat bejku :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Spam woe,spam!!! Natrhnu Ti prdel v tom badmintonu s tim počitej nebo zační pořádně makat bejku :) Hele Romane ted jsem si tak krásně zaposiloval brušáky jak jsem se smál, že mne nebolí nohy z rotopedu, děkuju, děkuju :smich: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Tak kdy? Stačilo aby nás bylo deset lidi.Na jednoho to vychází cca 180,-Kč což docela jde ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 3, 2010 Sdílet Odesláno Leden 3, 2010 Tak kdy? Stačilo aby nás bylo deset lidi.Na jednoho to vychází cca 180,-Kč což docela jde ne? Cena luxus, ale 10 lidí nedáme dohromady, si myslím... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 twe sem se modlil, aby si tohodle vlákna Romariooo nevšiml a nevyšlo to :) :D jestli bude turnaj v badecu, tak jsem pro! :o ale aby jste nebyli naštavný, až vám vypráším kožichy!!! :P :( jo Romčo a toho tlusťocha odvoláš nebo ti nakopu zadnici....!!!! :D :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Ty máš jedinou kliku a to žes mi poskytnul na srazu Octaviaclubu kávu tři v jednom :) jinak by to bylo horší slovo než tlustoch :( Jinak trénujte hoší...trénujte...jakmile budete mit oba 80-83kg a budete mit pohotové reakce tak mi napište :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 lol :) Romčo, kolik vážíš? špunte :D :( :o 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 Ty máš jedinou kliku a to žes mi poskytnul na srazu Octaviaclubu kávu tři v jednom :) jinak by to bylo horší slovo než tlustoch :D Jinak trénujte hoší...trénujte...jakmile budete mit oba 80-83kg a budete mit pohotové reakce tak mi napište :D Hele na tebe mi stačí těch 124 kg co mám, ale jestli chceš budu hrát levou a raketu budu držet naopak :( :o :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 4, 2010 Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 lol :( Romčo, kolik vážíš? špunte :o :P :D Tak já jsem atlet od narození :) neee...mám 83 kg a badminton jsem hrával a moc rád :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vorlajz Odesláno Leden 4, 2010 Autor Sdílet Odesláno Leden 4, 2010 83 kg??? TOLIK???? tak to já mám jenom o 12 kg víc... tak to tě umlátím :) :D :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.