Přejít na obsah

shamp1xovo zelenomodrá kráska

Doporučené příspěvky

To je věc druhá, že je to ten lacinější materiál, takový ten hliník. Už před nějakým časem mě na to někdo upozornil, abych si na to dal pozor. Proto jsem objednal přímo ve ŠA a nelituji. Ještě tedy sehnat chybějící díl skládačky. Snad se objeví levněji než za 900+ pošta.

edit:

Asi už jsem našel, neví někdo co je to za kvalitu materiálu?

http://www.obautodily.cz/skoda-octavia-05-yeti-podpera-leve-nohy-original-tmava-1212cz103/

edit2:

Tak už jsem posla e-mail na OB autodíly tak mi snad během příštího týdne odpoví.

Odkaz ke komentáři

Tak balenáři mi udělali radost. U nás před barákem byl problém zaparkovat z důvodu vysokých obrubníků. Někde jsem škrtal cca 16-17cm, jinde ne - cca 15cm, teď nám tu komunikaci před barákem zvedli o cca 4-5cm, takže to je dobrá zpráva, jelikož zhruba takové bude snížení nového podvozku :loool:

post-38447-0-82733000-1464599566_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Dnes akutně potřebuji rozlousknout otázku ohledně brzd:

1) Varianta - komplet nové kotouče předek, zadek + keramické destičky + přední krycí plechy

2) Varianta - nechat zadek zadkem, ještě se na něm dá něco odjet a vyměnit kompletní předek za brzdy z OIII RS

Cenově vyjdou obě dvě varianty skoro na stejno. U varianty kdy bych měnil za OIII RS brzdy bych musel prodat zimní 16" a koupit buď na 17tky gumy a nebo další sadu... (to by mě čekalo až v zimě)

Prosím, kdo máte zkušenosti, vyjádřete se. Díky

Odkaz ke komentáři

Design a nevím co mě napadne do budoucna. Třeba mě uchvátí zvyšování výkonu na cca 250PS. To už by pak série nestačili. A když dám teď 10k a pak bych to musel vyhodit, tak přemýšlím do budoucna. Ikdyby výkon nezvysoval, tak to prostě bude dobře vypadat.

Hlavně když bych si hodil někam na stranu co mám teď (je to ještě ok) a pak v budoucnu prodával auto na sérii, tak ty brzdy budou mít pořád hodnotu (adaptéry) atd. Stejně jako rs sedačky, kola, columbus atd...

Odkaz ke komentáři

Přesně tak, OIII RS má 340 předky, proto to řeším. Jediné co by mě trochu štvalo je to, že jsem na ty zimní kupoval 2x fungl novou gumu (v testech nejlepší) continental, 2 vyšly přes 4 litry.. no ale tak co by se dalo dělat :-/

Fakt jsem na vážkách, můžu mít za 10k komplet sadu a pak ještě jeden nabízí za ty stejné peníze sadu včetně těhlice.. Tak jsem na vážkách. Zítra musím objednat to, nebo to, protože přijde podvozek a bude se muset hodit na auto a udělat se to komplet. :ph34r::pest:

Odkaz ke komentáři

oranžovej? Jediné služební co mám je akorát červená fábie :-) Jinak cenovka cca 6,4 za komplet brzdy včetně krycích plechů, což si myslím že je good. Jsou tam samozřejmě keramické destičky. Tak jsem zvědav na ten rozdíl. Ty moje brzdy by ještě třeba rok vydržely, ale když už dělám komplet podvozek, tak rovnou dopřeji autu i brzdy :-)

Odkaz ke komentáři

Nakonec jsem se na to vykašlal, protože bych pak sháněl ještě keramické destičky. (+další peníze) + bych sháněl větší brzdy dozadu (další peníze) + bych se musel zbavit 16tek na zimu a shánět 17tky (+ další peníze). Prostě celkově bych tam zahučel za dost peněz. Neříkám že teď bude podvozek + komplet brzdy levná záležitost, to ne, ale rozhodně levnější než při variantě 340 mm brzd.

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...
  • o 4 týdny později...

Tak auto je doma ze servisu, proběhlo:

Výměna pružin za Eibach Pro Kit, výměna tlumičů za Billstein B4 Sport, výměna zadních silentbloků, komplet zadní náprava šla ven a bylo na ní spousty práce. Komplet nové kotouče, ve předu s drážkou, v zadu bez. Kompletní výměna destiček za keramické. Oprava lanovodu, seštelování řadící páky. Výměna zadího pravého brzdiče za nový (byl zatuhlý), výměna chladiče klimatizace + nějaké další díly na klimošce, sbíhavost, geometrie. Oprava uhnilé spony zadní části výfuku. Ještě mám připraveny lišty dveří, koncovku výfuku, RS pedály z ušlechtilé oceli. Na to zatím nezbyl čas.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...