Přejít na obsah

unik tlaku? praskly cooler? prospousti turbo?

Doporučené příspěvky

zdravim, nedavno jsem tu psal jak jsem byl na chipu u tdi chip s tim ze auto neslo nachipovat nebo tedy presneji ze po chipu nekde unikal tlak alespon pan to tvrdil... dnes sem si vsiml ze u intercooleru je mastnej flek kterej tam rozhodne nebyl pac sempod autem pecenej varenej a toho bych si vsiml... tudiz muj dotaz zni ... kde se tam vzal? jedine jak se tam mohl dostal olej je ze turbo propousti olej? coz by ale nemuselo znamenat ze u nej je unik tlaku... spise me napadlo ze pokad to z toho cooleru vyteka i kdyz malo tj jasny... tak tam asi bude dirka kudy by mohl utikat tlak? jen zpetne chip nebyl mozny pac serie tlaci 0.7b a pri zvednuti tlaku na 1.2b se udajne nekde ztracel... moje teorie ted pokud je to takhle mozne pres ten cooler je ze tlak se ztraci v tom chipu je to jasny pac se tam nedostane tolika pac turbo vic neumi a cast tlaku utece... v serii kde to tlaci 0.7b tak placnu turbo ma rezervu takze tlaci treba 1b ale cast utece ale stejne tech 0.7b dosahnu... tohle me napadlo pac se mi zda ze turbo na pomalejsi nastup... co si o tom myslite?

post-29682-0-96433800-1405789754_thumb.jpg

post-29682-0-11968700-1405789812_thumb.jpg

post-29682-0-95337600-1405789876_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...
  • o 3 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...