Přejít na obsah

Moje zelená Jaruška

Doporučené příspěvky

A začíná se znovu od začátku :P ,včera jsem si nechal nařezat z MDF desky nové tvary pro ozvučnice které budou už podle představ :palec: .Dnes jsem už něco poskládal a taky udělal plato ve kterém jsou 4 repráky a pokusím se pro ně udělat malé ozvučnice. Taky ještě musím dodělat otvory pro woofry ve stěně která tam ještě není . Zítra pokračuji a snad to dodělám i s polepem kobercem od Badyse,Marťo dík.A pokud jde o ten zesák tak ten jsem prozatím nezkoumal, počkám s tím až na nové ozvučnice.Ale Blonďák má člověka který je to schopen zprovoznit. ;)

post-48-1251826445_thumb.jpg post-48-1251826459_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Razty tak 2/3 jsou hotové a bude to vypadat asi tak nějak :palec: (Maroši neříkej co připomíná ta barevná kombinace to bude hádanka pro severomoraváky) tak že chlapi co to připomíná ? :palec: Snad to bude podle mého gusta ,ale to se pozná až to bude v celku,kdybych nevymyšlel tak už je to hotový.Ale protože to v černém mají všichni tak já to chci jinak. :wacko: Zelená je dobrá. :palec: Bude to dobrá kombinace ?A strojek nebude třeba ;) :P ;) ;) je tam krátký chlup. :loool:

post-48-1251999363_thumb.jpg post-48-1251999378_thumb.jpg post-48-1251999390_thumb.jpg post-48-1251999403_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...