Přejít na obsah

Moje zelená Jaruška

Doporučené příspěvky

JEŠTĚ ŽE NEBYL PŘIPOUTANÝ, SE SEDAČKOU UŽ BYS HO OKÝNKEM NEPROTÁHL ;)

ALE VÁŽNĚ, TAKY JSEM TO ZAŽIL A MOC DO SMÍCHU MI NEBYLO :rolleyes:

bohužel na tyhle věci jsem prostě cholerik a on se ještě ročiloval že se prej nic nestalo vezl jsem kamaráda a ten nechápal prej šel ze mě docela strach :palec::smich:

Odkaz ke komentáři

Tak dnes jsem konečně dovezl z lakovny nalakované věci :lol: tak že ve středu nejpozději ve čtvrtek to přehážu na Jarušku :D už se na to nemůžu dívat ;) a při jednom tam dám i letní kola už na počasí nehledím jaro je tu :D :P .Ale ještě zítra zajedu do servisu načíst vagem poškozená čidla parkováku pro pojišťovnu a můžu se na to vrhnout.

post-48-1268750431_thumb.jpg post-48-1268750465_thumb.jpg post-48-1268750482_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak Jaruška má novou prdelku ;) ,dnes jsem přehodil ten nárazník .Ale protože jsme měli odpoledne sraz tak jsem už nenafotil konečný efekt tak ho dám zítra .Zatím jen pár fotek z montáže

post-48-1269031419_thumb.jpg post-48-1269031435_thumb.jpgpost-48-1269031450_thumb.jpg

A jedno foto na letních už mam přezuto :) :D post-48-1269031402_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Neználek
Odkaz ke komentáři

ja mam zatim v hledacku tlumice s kratsi pistnici od Weitecu... tam cena vychazi na 4600 Kc za oba predni... ja jsem jen chudy student, tak musim koukat na cenu :rolleyes: a nebo pak stelovak na predek, tusim ze Bobik muze sehnat za lepsi penize... nejak kolem 7000 Kc

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Weitec bude neco jako KW, ja uz mam Weitec pruziny, tak jsem si rikal, ze bych do nic dal i tlumice, ale ten stelovak me taky laka... jenze jak jsem rekl, rozhoduje cena :rolleyes:

ale myslim, ze ten stelovak je jinak za 12tisic Kc, ne? Takze ta cena je dost slusna

Odkaz ke komentáři

rad Te taky poznam, minule na srazu jsem to ani nestihl :)

edit: ale s tou plnou cenou nevim, to jsem tak strelil... aby me pak nekdo nebral za slovo :rolleyes: mozna jsem prestrelil...

Upraveno uživatelem houmik
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...