Neználek Odesláno Únor 9, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 9, 2010 Ano prosím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 díky ;) aspon vim jak zhruba na to chci si dát origo xenony a octavácky ostrikovace jsou nic moc jak pest na oko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 díky ;) aspon vim jak zhruba na to chci si dát origo xenony a octavácky ostrikovace jsou nic moc jak pest na oko Hlavne ostrikovace jsou upe k hovnu, akorat to spini auto a neprinasi nic dobryho.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Hlavne ostrikovace jsou upe k hovnu, akorat to spini auto a neprinasi nic dobryho.. Tak toe sice pravda ,ale sprvně tam musí být bohužel mě se ty co dávali na octule vůbec nelíbí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 to máš pravdu ty octavacký ostřiky jsou tragický,to šlo možná ještě tak na felině,ale na tohle už taky mohly vymyslet u něco lepšího.já chtěl na ty bixenony dát taky ostřiky,ale dám asi jenom ty krytky aby to vypadalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Tak toe sice pravda ,ale sprvně tam musí být bohužel mě se ty co dávali na octule vůbec nelíbí ;) no právě proto tam chci dát fabiacký ale nemám jestě nádobku cerpadlo ani pripravu elektriky :lool: asi budu muset sehnat nejaky schemata 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Schémata najdeš v Dílenské příručce jsou tam asi tři varianty zapojení .A pokud jde o nádobku a ostatní věci mám dojem že prodával Yety 79 na SH 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Kenny: Tuten človíček by ti taky uměl nabídnout komplet sadu na ostřiky ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 Já už to mám kompletní 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Únor 10, 2010 Sdílet Odesláno Únor 10, 2010 no právě proto tam chci dát fabiacký ale nemám jestě nádobku cerpadlo ani pripravu elektriky ;) asi budu muset sehnat nejaky schemata ;) nemáš ty schémata nekde v počítači schovaný ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 (upraveno) Pohledám a když tak pošlu.sz ;)Kenny který ročník to máš? Upraveno Únor 12, 2010 uživatelem Neználek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Únor 12, 2010 Sdílet Odesláno Únor 12, 2010 Pohledám a když tak pošlu.sz ;)Kenny který ročník to máš? mám ročník 2002 :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Únor 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 Zase novinka Jaruška dostala šupu na zadek od O2 Scout ,tak že na je to na hov.. ,je třeba vyměnit ,zadní nárazník,lištu, asi je poškozen parkovák a zadní vrata jsou volnější .zachránila mě vzpěra od tažného zařizení ,to Scout je na tom huř ,nárarník,maska a kapota 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Únor 26, 2010 Sdílet Odesláno Únor 26, 2010 Zase novinka Jaruška dostala šupu na zadek od O2 Scout ,tak že na je to na hov.. ,je třeba vyměnit ,zadní nárazník,lištu, asi je poškozen parkovák a zadní vrata jsou volnější .zachránila mě vzpěra od tažného zařizení ,to Scout je na tom huř ,nárarník,maska a kapota Kua to nasere stále lepší než kdyby to bylo na předek doufám že se ti to moc nehnulo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 1, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Dnes proběhla prohlídka na pojišťovně prvotní odhad je 20 000Kč 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 No tak to je nemylé... tak ať to pokud možno dobře dopadne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Březen 1, 2010 Sdílet Odesláno Březen 1, 2010 Dnes proběhla prohlídka na pojišťovně prvotní odhad je 20 000Kč tak prezenes to pres pojistku, oprava v servisu a zaplatis spoluucast, ne? je to nemile... zbytecne vyhozene penize 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Mirku tak to máš teda pech. Držím palce ať to dobře dopadne a Jaruška bude zase jako nová! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 ty na to máš fakt smůlu (( tak ať jí máš zase brzy v kupě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 2, 2010 Sdílet Odesláno Březen 2, 2010 Já si myslím že bude ještě hezčí než před tím jak tě znám o5 proběhne nějaké vylepšení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Březen 4, 2010 Sdílet Odesláno Březen 4, 2010 ty naše auta jsou magnety :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Tome sem nevěděl že ZELENÁ je tak přítažlivá :D :D Ale už je to na dobré cestě nárazník a lišta se už připravují na lak ,teť jen splašit čidla na parkovák ať to může nastříkat . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Březen 8, 2010 Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Tome sem nevěděl že ZELENÁ je tak přítažlivá :D :D Ale už je to na dobré cestě nárazník a lišta se už připravují na lak ,teť jen splašit čidla na parkovák ať to může nastříkat . nemas nejaky fotky, jak to bylo bourane? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 8, 2010 Ne ,ale můžu nafotit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nohic Odesláno Březen 9, 2010 Sdílet Odesláno Březen 9, 2010 Ne ,ale můžu nafotit Tak jestli jo, tak prosim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2010 Tak zde jsou fotky toho bournutého zadního nárazníku. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 10, 2010 Sdílet Odesláno Březen 10, 2010 To rozleštíš pastou :D :D né važně zas tak hrozný to nejni holt vyměnit a je to :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Neználek Odesláno Březen 10, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 10, 2010 Máš pravdu teť už to není tak hrozný :) ,ale jak to do mě našíla tak jsem to málem nerozchodil :D .Narazník s lištou se už lakuje a čidla budou asi v pátek tak je nechám láknout a hurá máme to zase jak nové :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 10, 2010 Sdílet Odesláno Březen 10, 2010 Máš pravdu teť už to není tak hrozný :) ,ale jak to do mě našíla tak jsem to málem nerozchodil :D .Narazník s lištou se už lakuje a čidla budou asi v pátek tak je nechám láknout a hurá máme to zase jak nové :D To ti věřím mě takhle naboural veitnamec do týden starého zadního nárazníku a normálně jsem ho vytáhnul s krze okýnko ven :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Březen 10, 2010 Sdílet Odesláno Březen 10, 2010 To ti věřím mě takhle naboural veitnamec do týden starého zadního nárazníku a normálně jsem ho vytáhnul s krze okýnko ven to muselo být zajmavý :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.