Peťan07 Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Zdravím, potřeboval bych poradit, koupil jsem si Ledky na denní svícení a mám je zapojené, ale když se mi rožnou potkávačky, tak Ledky pořád svítí, kabely od Ledek mám zapojeny, černej zem, červenej šťáva a bílej mám hozenej do parkovaček, když se to zapojilo poprvé, tak to 1 den fungovalo a pak to přestalo a svítí pořád, zkoušel sem i jiná světla a u těch to dělá taky, pomuže, když to zapojím do spínače světel, přímo do interiéru? nebo bude někde chyba v kabeláži od parkovaček? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka_ai1 Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Ahoj, tak bud se pokazila elekronika primo v dennich svetlech a pri zapnuti svetel (plus na bily kabel) nevypne denni svetla, nebo to muzes mit spatne zapojene.Pokud se to pokazilo dalo by se to zapojit pres prepinaci rele, ze pri zapnuti svetel se denni svetla odpoji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peťan07 Odesláno Červenec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Ale zajimavy je, že když ty sami světla zapojim do jinyho auta, tak to funguje, jak má a zapojim to uplně stejně Ahoj, tak bud se pokazila elekronika primo v dennich svetlech a pri zapnuti svetel (plus na bily kabel) nevypne denni svetla, nebo to muzes mit spatne zapojene.Pokud se to pokazilo dalo by se to zapojit pres prepinaci rele, ze pri zapnuti svetel se denni svetla odpoji. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka_ai1 Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 ...a do jakeho auta jsi to zkousel..??..podle me jasna pricina je pretizeni, popr.jiny odber z obvodu parkovacky potom centralni elekronika tento vystup pro danou parkovacku odpoji!!!...udelej to pres prepinaci rele a je po problemu....a necituj pls prizpevky, je to proti pravidlum.:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peťan07 Odesláno Červenec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 na Peugeota 307...jo a na octavii mám senzor světel, to na to vliv asi nemá ale, jinak zkusím to relátko. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Nemáš snížený svit žárovek? Pak de na žárovku nižší napětí a jak je hladina okolo 10V tak už ten obvod co je pro ledky neodpojí a svítí ti i s parkovačkama. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peťan07 Odesláno Červenec 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 to netuším, já osobně jsem svit nesnižoval, ale zkoušel jsem to zapojovat i na potkávací světla a dělalo to stejně... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Červenec 31, 2014 Sdílet Odesláno Červenec 31, 2014 Změř napětí na žárovce proti kostře ale neodpojuj ji jinak hodí chybu žárovek a nezměříš tam nic. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peťan07 Odesláno Srpen 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 tak jsem to měřil a do parkovaček jde 11,8-12V... co se týče toho relátka, tak to už tam dát nemužu, relátko na vypínání je zabudovaný v těch světlech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Srpen 3, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 3, 2014 Jde to, cerny na zem a cerveny pres rozpinaci rele, druhe plus privrdes z parkovacky do rele a tim ho odpojis. A kdyz mams klicek v prvni poloze cili nenastartovano, tak se to chova stejne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peťan07 Odesláno Srpen 4, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 no chová, akorát, když mám nenastartováno, tak ty ledky svítí jenom trošku, když se mají vypnout a když nastartuju, tak svítí plně furt 0 Citovat Odkaz ke komentáři
h2oenergy Odesláno Srpen 5, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 5, 2014 a plus mas na baterce nebo je spinane pro to drl 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peťan07 Odesláno Srpen 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 6, 2014 plus mám v pojistkové skříňce v motoru, na jedné z volnejch pojistek, kam nejde proud, když se vypne klíček 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.