ŠimonOOO Odesláno Květen 16, 2021 Sdílet Odesláno Květen 16, 2021 Just now, Konny said: Nevim o tom, ze by se ty cidla delily podle teploty. Patri tam toto cidlo, jen si musis zvolit znacku a podle toho cenu cidla https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/078919501b-cidlo-teploty-chladici-kapaliny-de-11613.html Jinak pres diagnostiku se da funkce cidla zjistit. RJ motoru a budiky musi ukazovat +- stejnou teplotu. Pokud se hodnoty lisi, tak je cidlo KO Zítra zkusím zjistit ty teploty, posledně jsem se na to nedíval, jak byla napíchnutá. Díky moc za vše a dám vědět 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Květen 16, 2021 Sdílet Odesláno Květen 16, 2021 Dobrý je to změřit před prvním startováním když je motor studený, teplota by měla +- odpovídat teplotě vzduchu, Já měl zoxidované a při venkovní teplotě cca 0°C ukazovalo pro motor-30 , žádnou chybu t o nepsalo , 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ŠimonOOO Odesláno Květen 22, 2021 Sdílet Odesláno Květen 22, 2021 Já to vyměnil rovnou za nové a dělá to furt stejně. Zas na plyn při rozjezdech tragické, při benzínu OK. Ale při volnoběhu to zase jaksi škytá, při benzínu méně a při plynu více. Zkusím to dát na diagnostiku na plyn, ale nejde mi do hlavy, proč to tedy škytá i na ten benzín... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Patrik77 Odesláno Květen 22, 2021 Sdílet Odesláno Květen 22, 2021 A ve výpisu to ukazuje správnou teplotu ? Koukám že jsem to nedopsal . Zoxidované to bylo až ve svorkovnici a to tak že kablik pro řj při vypinování upadl . Někde jsem dával i odkaz na fotky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ŠimonOOO Odesláno Červenec 2, 2021 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2021 Ukazuje, nakonec to byla ta zapalovaci jednotka... Delalo mi to na plyn bordel,ale pak se to zhorsilo a jezdilo to blbe i na benzin, tak jsem hned ten den koupil novou a vse prestalo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.