Přejít na obsah

vittorio - customSCOUT

Doporučené příspěvky

Lukáši, kde mýt je vždycky, ale horší je, že s týdenní frekvencí mytí souhlasím a každé mytí mě stojí 120,- Kč :(

Navíc je bílá taková sviňa, že bez utření do sucha zůstávají na autě fleky. Takže každé takovéto mytí s utřením karoserie jelenicí a rovnou přeleštěním rámů dveří + motoru mě každý týden stojí tak 3 hodiny práce...

Odkaz ke komentáři

No to sice je kde myt vzdycky, ale spis myslel nejakej baracek se zahradou. Protoze kdyz myju u ty rucni mycky a chci si to fakt umejt poradne tak me to vyjde minimalne na 200Kč + nejakej sampon atd, takze dejme tomu tak za 250. A samozrejme hromada casu, a taky kdyz nevysusim tak jsou videt kapicky a to hodne i na sedy barve :). Takze uz jsem to 2x vzdal a nechal jsem si auto umejt za 300 (V praze se da sehnat nekde i okolo hranice 200 Kč) dal si v klidu kafe a za 15 minut hotovo a jeste snad lip nez bych udelal ja :).

Odkaz ke komentáři

mýt každý týden je dle mého nesmysl, že je jak prase, s tím se hold smíříš :) po aplikaci tvrdýho vosku, to pak jde samo dolů ;)

na bílé většinou nesuším, není to tak hrozný(asi mám lepší vodu :D) mno vapka na bílou ti je k ničemu, protože s tím nevystříkáš prach, takže jedině vzít šampon a rukavici..... třeba u stříbrné či šedé s tím prachem není takový problém ;)

Odkaz ke komentáři

sticklere zahod jelenici a kup rucnik mamuta od DetailingShopu.

zadna smouha,zadnej problem, auto ususim za 3 minuty

jo jinak je to taky a hovno barva v tom,ze na to sedaji silene mouchy, kor kdyz je to auto zahraty, stoji na slunicku. mam to obsypany jako "ho*no" :D

haldex pouzivam jen na trech 90° zatackach cestou z hokeje domu, kdy to beru lehkym driftem :D jinak jen na horach. na zadnyvelky blbnuti to fakt neni

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...