marekczek Odesláno Říjen 29, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2014 (upraveno) Právě ze lépe kryje tak ma jeste menší vrstvu. Jojo stačí vzít pH šamponem a nemusís leštit jak černou např Upraveno Říjen 29, 2014 uživatelem marekczek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 29, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 29, 2014 to diveni patrilo k udrzbe :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Říjen 29, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2014 Umytá bílá je pěkná, ale v létě mouchy.... i když Ty tam máš kvůli tomu černej plast. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Říjen 29, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2014 Jo bíla se mi líbi hodně ale osobně ji nechci :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Říjen 29, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2014 Me se zase bila strasne libi, podle me je v ni nejvic O2 elegantni, ale je fakt ze clovek musi minimalne jednou tejdne mejt a proto dokud bych nemel kde mejt tak bych ji neporidil :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
stanmar Odesláno Říjen 29, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2014 Já ji mám, a rozhodování při koupi bylo jen mezi černou a bílou. Nechtělo se mi tehdy čekat na speciální lakování. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Říjen 29, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2014 Lukáši, kde mýt je vždycky, ale horší je, že s týdenní frekvencí mytí souhlasím a každé mytí mě stojí 120,- Kč :( Navíc je bílá taková sviňa, že bez utření do sucha zůstávají na autě fleky. Takže každé takovéto mytí s utřením karoserie jelenicí a rovnou přeleštěním rámů dveří + motoru mě každý týden stojí tak 3 hodiny práce... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Říjen 29, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2014 No to sice je kde myt vzdycky, ale spis myslel nejakej baracek se zahradou. Protoze kdyz myju u ty rucni mycky a chci si to fakt umejt poradne tak me to vyjde minimalne na 200Kč + nejakej sampon atd, takze dejme tomu tak za 250. A samozrejme hromada casu, a taky kdyz nevysusim tak jsou videt kapicky a to hodne i na sedy barve :). Takze uz jsem to 2x vzdal a nechal jsem si auto umejt za 300 (V praze se da sehnat nekde i okolo hranice 200 Kč) dal si v klidu kafe a za 15 minut hotovo a jeste snad lip nez bych udelal ja :). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 29, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 29, 2014 mýt každý týden je dle mého nesmysl, že je jak prase, s tím se hold smíříš :) po aplikaci tvrdýho vosku, to pak jde samo dolů ;) na bílé většinou nesuším, není to tak hrozný(asi mám lepší vodu :D) mno vapka na bílou ti je k ničemu, protože s tím nevystříkáš prach, takže jedině vzít šampon a rukavici..... třeba u stříbrné či šedé s tím prachem není takový problém ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Říjen 30, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2014 Hlavně u scouta by me to tolik nesralo kdyby to bylo špinavý :D jelikož to 4x4 by me hodně lákalo k blbnutí :D:D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Říjen 30, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2014 Na dlouhý blbnuti haldex není, nebo je ale pak to hůř může dopadnout :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Říjen 30, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 30, 2014 Zikmeister: nevim teda kam jezdis na wapku, koukam ze si z prahy tak doporucuju shellku na prumyslovy tam rozhodne 200 nenechas, maji tam dlouhej interval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Říjen 31, 2014 Autor Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 sticklere zahod jelenici a kup rucnik mamuta od DetailingShopu. zadna smouha,zadnej problem, auto ususim za 3 minuty jo jinak je to taky a hovno barva v tom,ze na to sedaji silene mouchy, kor kdyz je to auto zahraty, stoji na slunicku. mam to obsypany jako "ho*no" :D haldex pouzivam jen na trech 90° zatackach cestou z hokeje domu, kdy to beru lehkym driftem :D jinak jen na horach. na zadnyvelky blbnuti to fakt neni 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Říjen 31, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 S mouchami mám stejnou zkušenost :D Jinak díky za tip, faktem je, že ta jelenice ideální není :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
raym0n Odesláno Říjen 31, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 Nebo Dry me Crazy, mam ho a u Octavky se ani nezapoti. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Říjen 31, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 To vypadá cenově přijatelněji :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Říjen 31, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 31, 2014 Tak na blbnutí teda vidím Raptora :D:D ale poslední dobou scout se mi líbi snad víc jak rs ve faceliftu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Listopad 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 1, 2014 to je tim jak ti ho furt ukazuju v Letnanech :D ses do nej zakoukal :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Listopad 1, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2014 Tak teď jsi na to kápnul :D :D ale ještě bych tam dal do zádu folie na okna ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Listopad 2, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 kdepak, nechci vepredu svetly a vzadu tmavy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jardap007 Odesláno Listopad 2, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 Chápu ale jsou borci kteří si jak do zadu tak do předu narvou 5% folii :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 2, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 Zikmeister: nevim teda kam jezdis na wapku, koukam ze si z prahy tak doporucuju shellku na prumyslovy tam rozhodne 200 nenechas, maji tam dlouhej interval No zkousel jsem i Prumyslovou a byl jsem tam na tom za 150 a jeste to nebylo uplne ok. Asi jsem pomalej no . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Listopad 2, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 2, 2014 Aspoň děláš přítelkyni/ženě radost :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.