mk999 Odesláno Srpen 4, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 Ahojte, zrazu sa mi objavil problem pri tankovani, neustale vypina tankovacia pistol, skusal som viacere pumpy. Horko-tazko natankujem za 10€. Doteraz nebol ziaden problem. Neviete poradit, co by to mohlo sposobovat? Octavia Combi 2 1,8 TSI 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Srpen 4, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 (upraveno) Měl jsem ten samej problém, zkus pistoli natočit směrek k víčku Upraveno Srpen 4, 2014 uživatelem Mirouch76 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Srpen 4, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 4, 2014 Tohle mi delalo taky na starem hyundai, pistole jen na ctvrtku a tankovani do plna byla tez zabava:-) a bylo mi receno ze to ovzduanovaci hadicka co je na nadrzi, ze muze byt ucpana nebo ohnuta. Ale to bylo na starem aute nwm jak to je ted:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mk999 Odesláno Září 17, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 17, 2014 Len doplnim, az je to tu uzavrene. Niekde na nete som precital, ze treba pootvorit nadrz a nechat odvetrat, takze nechal som par minut odvetrat. Popritom som si vsimol, ze ustie prepadovej hadicky pod hrdlom nadrze je uplne upchate, tak som ho vycistil (aj ked to by mal byt cisto iba prepad von). A odvtedy ziaden problem s tankovanim.... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.