Luque Odesláno Srpen 7, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2014 Zdravíčko všem, mám menší problémek, mám OCT II 1.9 TDI 77 kW (BLS) a standardně jezdím víceméně s ECON režimem na climatoronicu. Zapl jsem klimu, a jen se začalo ozývat syčení jak v nějaké staré ledničce. Tak jsem klimu vypl a podívám se pod auto, a pravá přední část spodního deklu potečená zelenou tekutinou, spíš taková mazlavější. Tak jsem dekl sundal, a vizuální kontrolou to vypadá, že to vyteklo asi přes spoj chladič klimy X trubka do klimakompresoru. Klimakompresor, chladič klimy je suchý. Nesetkal se s tím už někdo, co to mohlo způsobit? Mám trošku podezření, že možná špatné sahary, moc často se mi nestává, že se spustí a dochlazují. Tak jestli to prostě nevyvřelo? Je to ale můj laický názor. Díky za tipy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest durika175 Odesláno Srpen 7, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2014 ja mám OCT I 1.9 TDI 81kw (1998) A ten zvuk je slyšet a ja to ignoruji nic mi "zatím" neteklo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luque Odesláno Srpen 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 7, 2014 ja mám OCT I 1.9 TDI 81kw (1998) A ten zvuk je slyšet a ja to ignoruji nic mi "zatím" neteklo nojo, jenže mi to neklimuje, spíš přitopuje :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rolbař Odesláno Srpen 7, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 7, 2014 kompresor už raději napouštěj - econ a zajeď s tim někam do servisu. trubka sama od sebe moc nepraskne, spíš musí být mechanicky poškozená...nehoda atd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luque Odesláno Srpen 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 11, 2014 Tak podle pána, který dělá klimy už 17 let tak "odfláklá" výměna klima chladiče - střihlý O kroužky, tak to přes to vysyčelo, v horším případě pak v jednom místě se trubka dotýká nosníku, tak může být v tom místě prodřítá (je tam blbý přístup, bez rozdělání neví). Takže tak no, znamená to odstavení auta na cca. 2 dny :-( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luque Odesláno Prosinec 3, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 3, 2014 Toto vyřešeno, nakonec prodřená trubka u chladiče o rám = vyměněn celý chladič. Když se na ten chladič podíváte zepředu, tak vlevo dole je takový místo, kde se trubka dotýkala, kámen úrazu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.