Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Zdravím ,poslední dobou pokaždé když přijedu tak mi ,,bublá" voda jako kdyby auto vařilo. teplota zůstává na 90 stupních C ,aspoň podle budíku teda.. ale 2 krát se mi stalo ,že teplota vyskočila něco málo přes 90 asi cca na 100 stupňů. neví někdo čím to může být? ..

Eště jeden dotaz. Když auto natočím tak je rádo ,že dejchá .. musím sešlápnout plnej plyn a chvíli to trvá ,než zareaguje na mou nohu.. když jedu tak auto je jako bez výkonu škube a škytá ..když mám cca půl plynu tak auto nejede ,pozvolna ubírám a auto jako by se zpamatovalo a jede. přeřadím na vyšší kvalt a zas to samé..

Odkaz ke komentáři

Zdravím ,poslední dobou pokaždé když přijedu tak mi ,,bublá" voda jako kdyby auto vařilo. teplota zůstává na 90 stupních C ,aspoň podle budíku teda.. ale 2 krát se mi stalo ,že teplota vyskočila něco málo přes 90 asi cca na 100 stupňů. neví někdo čím to může být? ..

Eště jeden dotaz. Když auto natočím tak je rádo ,že dejchá .. musím sešlápnout plnej plyn a chvíli to trvá ,než zareaguje na mou nohu.. když jedu tak auto je jako bez výkonu škube a škytá ..když mám cca půl plynu tak auto nejede ,pozvolna ubírám a auto jako by se zpamatovalo a jede. přeřadím na vyšší kvalt a zas to samé..

S tim prehrivanim mam stejny problem.. furt to drzi na 90 stupnich a 2x mi to udelalo to same slo to na 100 stupnu zrazu z podkapoty para , voda vrela a postupne se vyparila skoro vsechna. Nechal jsem to schladnout dolil jsem vodu a pohoda.Prej to muze byt jak tady rika kolega s tou vrtulkou na cerpadle , klidne i jen vicko na nadobce či spatna nadobka nebo nejaka hadicka malo tesni.... ja osobne pujdu jako prvni po vicku a hadickach protoze si myslim ze je to prozatim nejlevnejsi varianta :) ( nevim jestli jsem poradil ale mam stejny problem a tohle mi bylo receno :) )

Odkaz ke komentáři

Ještě jednou k telpotě,jde ti ventilátor na chladiči,když ti to jak říkáš bublá,jde o to že kolikrát jde ventilátor i když máš už auto v klidu a vypnuté zapalování.Možná máš v háji samotný ventilátor,nebo spínací čidlo ventilátoru.

Ventilátor maká.. jak při nastartovaným autě tak i když je zamklé bez klíčů v zapalování.. zkusim mrknout na tu vrtulku..

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...