Přejít na obsah

Testy benzínů N95 a N98 (N100)

Doporučené příspěvky

Jo pánové tady nelze věřit už nikomu......já osobně měl před půl rokem zkušenost natankování špatné nafty.........zn. Benzina Verva Diesel....pro ty co nevěří tak jen chci ujistit že je to tak do té chvíle jsem tankoval tak že jsem rok střídal jen 2 Benziny a to v Mělníku a Horních Počernicích nikde jinde......... kde jsem natankoval si nechám pro sebe ale je to jedna z těchto dvou............do dnes od té doby tankuji na Tank Ono a aditivuji ob nádrž ............jinak s autem mám najeto co jsem ho koupil skoro 100tis.km a tankuju vždy od čtvrtky nádrže do plný.

Odkaz ke komentáři

Za sebe muzu nrict , ze ještě když byl v Jihlave Aral, tak lepsi naftu jsem nejezdil, proste vykon, starty, i zimni vse uplne v pohode, mel jsem O1 TDI 81 kw rotacka. Ted jezdim na Vervu a taky pohoda, + ještě davam Vif a opravdu motor bezi krasne na O1 TDI 96 kw PD. Nebojim se ani Tank Ono, při tom množství co tam aspoň Jihlave vycepujou, si asi zadny pancovani dovolit nemůžou. K Shellu bych nejel, spolupracovnik bral pouze tam naftu do Passata B5,5 PD a za dva roky mu to prestalo jet, dal to servisu VW a zjistili ze je 1/4 nadrze plna sracek a soplu a buhvi jakyho hnusu , zniceny podavaci cerpadlo a trubky zamrdany tou srackou az do filtru, proste sracky z repky jak to ty kurvy pancujou :(. Celej Shell ho vysel na 18000kc a s laskou na ne vzpomina :wacko: a jezdi uiz jen k Benzine. Když k tomu ještě pridam krajne nepříjemnou a arogantni obsluhu, nechapu ze k nim ještě někdo vůbec jezdi. Na zaver ještě muzu rict, ze když se mají PHM zdrazovat, tak debilni Shell je vždy první v okrese :wacko::wallbash:

Odkaz ke komentáři

Pumpa (klasicka nafta bez aditiv) - Dosazena maximalni rychlost:

Globus - 140km/h

Makro - 140km/h

Shell - 160km/h

Agip - 180+km/h, spotreba sla lehce dolu

Benzina - 180+km/h, spotreba sla hodne dolu

Tak to je podľa mňa pekná blbosť porovnávať to podľa maximálky v rozmedzí viacerých dní.

Odkaz ke komentáři

hochu a nezapoměl si u těch prvních třech vyndat pistoli z nádrže, že bys táhnul stojan i s pumpařem ??? Nechci znehodnocovat tvojí práci ale tohle je nějaký divný

Pravděpodobně měl za táhlou ručku.Mám 1.6 55kw benzín samozřejmě čiplou ,tankuji na Benzině vervu 100.V létě jsem na ni ujel 1700km,samozřejmě i po dálnici v průměru 130 až 150 km/h moje průměrná spotřeba byla 6,3 l na 100km.Moje maximálka byla 198km/h a to ještě tahal motor ,ručička už slabě překonala svoji hranici 200km/h tak sem to nechtěl dál pokoušet.To že mu to tahalo tak málo je fakt divný,chtělo by to zkontrolovat motor.

Odkaz ke komentáři
  • o rok později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...