Přejít na obsah

"Veterán" :D

Doporučené příspěvky

Asi čína to mne stači stálo ma to 21€ aj s kuriérom a vypadá úplne rovnako ako originál tak sa nesťažujem :)
desos : ďakujem tak na tie cesty aké tu máme mi to úplne stačí :) nehovorím že v budúcnosti nebudú vačšie ale zatiaľ to neplánujem najprv tam chcem porobiť dôležitejšie veci :)
Zajtra začínam robiť tú ozvučnicu do bočnice kufra tak uvidíme ako to dopadne dúfam že dobre lebo materiál nebol najlacnejší tak by ma to mrzelo keby to poserem :D hodím sem potom aj nejaké fotky :)

Odkaz ke komentáři

No to dúfam ale keďže woofer + zosik kupujem až pred Vianocami tak sa s tým ešte pohrám ešte tam dám nejaké 2-3 vrstvy potom to streknem dám tam nejaký koberec a hotovo už v živote sa živice ani nechytím :D inak keby volakto vedel kde kúpim taky koberec ako je v kufri budem veľmi vďačný :)

Odkaz ke komentáři

Dík, mám v pláne dať na to ešte 2-3 vrstvy zatiaľ tam je iba 1 a potom to streknem takým sprejom a ten to ešte viac spevní takže to bude OK :) v utorok na tom pokračujem do konca budúceho týždňa by som to mohol aj mat hotové už :)

..Dnes som vyumýval auto a jak je zamračene sa bojím aj vyjsť z garáže :D dážď síce nehlásia ale keby náhodou tak ma porazí asi už to iba ja mám také šťastie že vždy keď začnem umývať auto tak sa to počasie pos**e :D

Odkaz ke komentáři
  • o 2 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...