DespiseSvk Odesláno Srpen 19, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2014 Čaute rád by som vám ukázal aj moju octáviu je to 1.6 55kw rv. 1998 keď som ju dostal od otca cca mesiac dozadu mala nabehaných 32 000 kilometrov, áno znie to neuveriteľne som si toho vedomý ale keďže auto máme od novoty a bolo jazdené len víkendovo ak nie až menej, k tomu otcovi nesadlo tak len tvrdlo v garáži :) Pred mesiacom som ho dostal ako darček tak som sa doňho pustil dal som tam spraviť zatiaľ iba nejaké detaily ako napr. fólie, nové kola, audio... a ako to už býva pri starých autách aj keď má iba toľko KM tak ako daň že to tak dlho stálo tak sa začali prednedávnom objavovať drobné chybičky... odišlo čidlo teploty ale pokiaľ som došiel na to čo je vo veci tak som dal vymeniť všetky filtre, sviečky + vyčistiť klapku a auto zatiaľ ide bez problémov tak dúfam že ma v blízkej dobe už nič neprekvapí :D Inak auto nieje v bohvieakej výbave ale ako prvé auto sa nesťažujem :D V blízkej dobe (zajtra :D) mám v pláne natreť predné kotučové brzdy ale neviem sa rozhodnúť medzi čiernou/červenou..a tak mám ešte nejaké veci ku ktorým sa chcem dostať..dokončiť audio..nový výfuk a tak ale na tento rok to už nevidím :) tak a teraz nejaké fotky, foto interiéru pridám keď prídem domov :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sargič Odesláno Srpen 19, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2014 Ahoj, přiznám se, že O1 předface jsem s takovými kilomtery ještě neviděl Je to v podstatě nové auto, sotva zaběhnuté (zní to po 16 letech od výroby dost crazy ). Tak ať slouží a dělá Ti jen radost ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Srpen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2014 Ďakujem :) tak zatiaľ som nemal problém až na tie detaily ale to nejako ani neriešim ja som v podstate ani netušíl koľko má to auto KM keďže som na ňom nebehal a bolo stále v garáži pôvodne som myslel že má 200 + ale keď som zbadal hento skoro ma vykotilo, tak momentálne sa to snažím zabehnúť za mesiac som nabehal už 5.5 tisíc kilometrov ani neviem ako 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Srpen 19, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2014 Tie km sú fakt na neuverenie, 16-ročné nové auto.. :D ale je pekná, nech ti slúži k spokojnosti.. Odkiaľ zo slovenska si? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 19, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2014 Tyjo, tak to je luxusní stav! Vypadá fakt jak nová! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Srpen 19, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2014 Krásná uloženka! Ať Ti to dobře jezdí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Srpen 19, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2014 Vítej, paráda! Tak hodně tisíc km bez nehod! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Srpen 19, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2014 Zdravim te, nadherna oktavka co bych ja za ty kilometry dal :-) mam 307 tisic a jsou tu i vetsi cisla :-). Tak at hezky jezdi a starej se takovych je hodne malo :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Srpen 19, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2014 zrovna dneska jsem se dostal přes 311 tisíc a ty taky takovou novotu :D kilometry super, zvenku vypadá jak kdyby sjela z linky :) moc pěkné auto, hlavně se o ni dobře starej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Srpen 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 19, 2014 Chalani ďakujem vám :) tak oco sa o ňu staral len na nej nejazdil tak teraz som prebral úlohu ja :D dnes som si našiel čas tak som pofotil aj interiér a nedávno som dorábal aj lakťovú opierku lebo bez toho to nebolo to pravé :) ...fotky pridané v prvom príspevku a zajtra sa idem vrhnúť na tie predné brzdy :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ciimaa Odesláno Srpen 19, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 19, 2014 Vítej a ať slouží a dělá radost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Srpen 20, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 Tak to je nádherný kus a super stav, ta bude ještě hodně dlouho dobře sloužit ! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Srpen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 ešte raz ďakujem akurát sa idem vrhnúť na tie brzdy tak sem poobede hodím nejaké foto :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petan.VUT Odesláno Srpen 20, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 Vypadá fakt peckově...jako nová, jediná škoda, že nemá už novější palubku, ale to je detail. Je vidět, že se ještě najdou takovéto auta s takovýma kilometrama, to mělo snad ještě riginál pláště ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Srpen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 hej hej malo to origoš plášte ale už nemá :) akurát som prišiel z garáže už som to pekne ponatieral najprv základnou farbou a potom na červeno dnes to nehám tak nech to pekne schne a zajtra poslednú vrstvu a v piatok to poskladám :D ...a ako som zistil tak som musel kúpiť aj nové platničky lebo boli prekvapivo v hroznom stave + som vybrúsil aj kotúče takže bude zasa dlhú dobu pokoj :P ...už nech to mám hlavne poskladané :D tu sú nejaké fotky potom pridám ešte keď to bude hotové :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Srpen 20, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 Ten nájezd nemá chybu :D já chci takýýý :D to kdyby jsi prodal a napsal tam, že to má najeto 33tis. tak to asi ani neprodáš, nebo lidi by si mysleli, že je to nejvíc stočená octavia na trhu :D Jinak hodně štastných km. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oktan Odesláno Srpen 20, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 pánové taky jsem získal octavii 1,6 55kw najeto 35000km je to tři a půl roku zpět já to měl z rodiny po strejdovy. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Srpen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 Lukas..ale aj stav zodpovedá stavu kilometrov..tak na internete by som ju asi nepredal ale na STK mi jeden chlapík ponúkol 4 tisic že by ju vzal hneď ale to sa mi neoplatí :DOktan...tak to máš tiež pekný kúsok koľko má momentálne nalietané ? :) ja som včera prekročil čerstvých 37 000 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oktan Odesláno Srpen 20, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 já už 70 000 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Srpen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 Tak to máš ešte stále super ja pri mojom jazdení to zachvíľu dobehnem ... teda ak bude za čo tankovať :D :D ... ešte som našiel takú jednu fotku s kamošom nemá síce oktávku ale hádam to nebude nejaký problém ;-) ...trošku blbo fotí môj mobil, sa mi zdá ako by bol ten lak už miestami vyblednutý :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oktan Odesláno Srpen 20, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 a jsi spokojený s oktavečkou i když je to nejslabší verze.Já ano- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Srpen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 Je to moje prvé auto tak áno ja som spokojný na to že to je 55kw tak to aj ťahá v pohodičke síce keď je plné auto je to pocítiť ale ja vačšinou jazdím sám niekedy 1-2 ľudia maximálne takže v pohode..nedávno jak som dal pomeniť filtre,sviečky vyčistiť klapku tak neviem či sa mi to zdá ale je cítiť že je to o trochu živšie :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oktan Odesláno Srpen 20, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 je to auto bez problému, pokud si to hlídáš stačí pravidelně měnit olej a jiné náplně a je to v pohodě já byl i v Chorvatsku a bez problému 1200 tam 1200 zpátky a něco tam super a bez klimy atd šlo to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Srpen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 Presne tak :) poznám jedného čo má túto istú motorizáciu a má cez 300 tisíc a zatiaľ bez vážnych problémov :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oktan Odesláno Srpen 20, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 je fakt že je to slabé ale ,kde chceš dnes spěchat tam kde jiní doletí tam ja dojedu,a v klidu. nevím kolik ti je,ale já už mám divočení za sebou ,takže v klidu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Srpen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 Sem tam tomu dupnem na plyn ale vačšinou jazdím normálne nikam sa neponáhľam tiež, nestojí mi to zato radšej prídem o 5-10 min neskôr ako vôbec alebo ešte neskoršie nakoniec :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oktan Odesláno Srpen 20, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 tak je to správne.Moje auto je bez nějakych úprav.Pokud to nejsou zadní světla,bíle boční blinkry atd ,ale nic moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
DespiseSvk Odesláno Srpen 20, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 Ja sa ešte rozhodnem či to nechám v pôvodnom stave alebo dám niečo FL :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
oktan Odesláno Srpen 20, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 já jsem tam hodil zadní světla z facelitu,proto že se mi líbili. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Srpen 20, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 20, 2014 Ten nájezd nemá chybu :D já chci takýýý :D to kdyby jsi prodal a napsal tam, že to má najeto 33tis. tak to asi ani neprodáš, nebo lidi by si mysleli, že je to nejvíc stočená octavia na trhu :D :_))) já myslím že ve škodovce to jde pořád přec ověřit ty km :_) DespiseSvk: Co máš teď vplánu s autem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.