Guest fialax Odesláno Srpen 22, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2014 Octavia II FL 2011 L&K při vyklápění zrcátka spolujezdce se zrcátko přetočí za běžnou polohu až narazi do sloupku okna. Poté ho musím manuálně srovnat. Dá se nějak nastavit poloha při které se má zrcátko vždy zastavit nebo kde by mohl být problém? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sargič Odesláno Srpen 22, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 22, 2014 Problém bude nejspíše v tom, že tohle je pro Tebe naprosto nevhodná sekce určená pro O1 ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alessi Odesláno Srpen 23, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 23, 2014 Poloha nastavit nelze. Je to mechanická závada zrcátka. Na Vysočině popř. v Brně umím opravit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
David46 Odesláno Říjen 1, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2014 Zdravím, mám problém mám O II RS Face a když dám na kolečku na sklopení zrcátek a necham to v té poloze tak se někdy zrcátka sklopí a někdy ne, nevíte kde muže být problém ? . 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Virtim Odesláno Únor 3, 2015 Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 Dobrý den všem. Je nějak možné nastavit, aby se zrcátka sklápěla hned při zamknutí a ne až při podržení zamykání na 2s ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Únor 3, 2015 Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 tak jak to chces tto skodovka neumi, je treba drtzet tlacitko takz me to se.e me se obcas nesklopi ani kdzyz tlacitko drzim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Virtim Odesláno Únor 3, 2015 Sdílet Odesláno Únor 3, 2015 tak jak to chces tto skodovka neumi, je treba drtzet tlacitko takz me to se.e me se obcas nesklopi ani kdzyz tlacitko drzim Skoda no :( Kamarad ma O3 a tam uz to jde. Tak holt uz se alespon poucili .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
OziToretto Odesláno Únor 4, 2015 Sdílet Odesláno Únor 4, 2015 pokud vim tak ferda25 umi nastavit upraveny interval drzeni na vterinu... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lupomech Odesláno Listopad 11, 2015 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2015 Alessi: jak to jde opravit dela mi to také když ke sklopim k autu a zase je otevřu leve zrcatko se mi pretoci AZ ke sloupku .tak ho musím pridrzet aby se nepretacelo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.