Guest tomxass Odesláno Listopad 28, 2017 Sdílet Odesláno Listopad 28, 2017 Zacnem olejom a uvidime. Ja to registrujem lebo mam vacsinou vypnute radio, aj to to robi nie vzdy... Uvidime. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Únor 23, 2018 Sdílet Odesláno Únor 23, 2018 Ahoj po vymene oleja v prevodovke to neprestalo. Nasledne som menil komplet spojku + zotrvacnik a vyzera, ze to uz nerobi. Silentbloky mi mechanik kontroloval a boli v 100% stave. Menil som este aj tycky stabilizatora a rozvody komplet, tak nieco z toho to bolo :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Duben 11, 2018 Sdílet Odesláno Duben 11, 2018 mam mozna podobny problem na 1,9 kdy pri zataceni vpravo jakmile zatizim leve predni kolo, tak hukot, skoro jako kov na kov uz se mi kdysi neco podobneho stalo na F1 a O1 a vymenil se naboj a klid ted jsem nechal automaticky vymenit naboj a zmena nenastala, dela to pod plynem, bez plynu i se seslapnuou spojkou a jen jak zatizim levy kolo, cim rychleji jedu, tim hlucnejci a citim lehky vibrace v podlaze jako kdyz se dre kov o kov pri jizde rovne nebo doleva je klid kdyz jste meli v cudu ty silenbloky, melo to podobny projev? olej v prevodovce mam meneny pred cca 20t km 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Duben 12, 2018 Sdílet Odesláno Duben 12, 2018 Mne to robila prevodovka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kadlec Odesláno Duben 13, 2018 Sdílet Odesláno Duben 13, 2018 já mám spojku udělano před 20t km a slyším to od cca 60km výše a s rychlostí se to zhoršuje a pouze při zatáčení vpravo pěkně mě to sere, automaticky jsem šel po tom ložisku a nepomohlo to 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tomxass Odesláno Duben 13, 2018 Sdílet Odesláno Duben 13, 2018 Ja som vymenil spojku a zotrvačník 700e a tak začala viac hucat prevodovka... Ďalších 400e repas plus práca.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.