ssimek Odesláno Srpen 27, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2014 Čau chlapy, Od včerejška když přidám plyn, tak autu nepatrně v pravidelných intervalech cuka. Čím rychleji jedu, tím rychleji, ale třeba při 150-160 to už nejde poznat. Ale pořád to tam je. Nevíte čím to může být? Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Srpen 27, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 27, 2014 I mě to dělá. Už jsem se tu nato ptal..nikdo me neřekl čím to je.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ssimek Odesláno Srpen 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 27, 2014 Mě napadla váha vzduchu. Ale asi to odvezu do servisu aby se na to podívali. I mě to dělá. Už jsem se tu nato ptal..nikdo me neřekl čím to je.. A jak dlouho ti to dělá? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Srpen 28, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 Asi měsíc ... Hned první me taky napadla váha. Teď spíš přemýšlím o regulaci turba nebo tak něco.. netuším 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ferry007 Odesláno Srpen 28, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 Už se to tu probíralo chlapáci...měl jsem ten sami problém a ten se stupňoval až se auto při 1800-2200 ot. začalo chovat tak že když jsem např. začal předjíždět tak v tahu to najednou škublo jakoby mě někdo cuknul za zadek zpátky.Auto po mém zkoumání předáno do Škoda servisu.Ten našel někde pod baterkou ve svazku kabelů prošoupaný kablík,který se postupem času tak natrhával že docházelo k pozvolnému navyšování cukání.Cena opravy cca 1300,- a mám už pokoj.Po opravě najeto cca 5000km.Třeba to pomůže,mějte se. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ssimek Odesláno Srpen 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 Tak auto jsem ráno odvezl do servisu, dnešní ráno se taky ukázalo, v prostoru z motoru vychází divné zvuky. Jakoby tam dřelo ložisko, ale ložisko to není. Každopádně, teď se tomu plně věnují, a já doufám že to již brzy bude zase jezdit. Byl jsem upozorněn, že se může jedna o načlý zub převodovky. Večer mi budou volat, takže dám zde info. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Srpen 28, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 28, 2014 +ssimek - ouuu, tak měnit převodovku, tak mě jeb*e :D Tak to sem pak prosím napiš, ať vím čeho se chytnout. A díky +ferry007 za info, musím pokoumat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ssimek Odesláno Září 1, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 1, 2014 Je to převodovka, je díra v obalu velká jako pěst. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas605 Odesláno Září 2, 2014 Sdílet Odesláno Září 2, 2014 Ty kraaaavo :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ssimek Odesláno Září 11, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2014 Takže už je opraveno, dal jsem tam převodovku z dvojkove Octavie 4x4, spolu s novou spojkou. Přešel jsem z pěti rychlostní na šesti :) a zároveň výměna olejů v zadním haldexu. Výkonový rozdíl 11kw jsem dohnal novými tryskami sport 520.ted mě čeká upgrade turba s vývodem na budík.. :) jinak cena kompletu je 22000! :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.