Přejít na obsah

ferry007

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    23
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Zájmy
    rodina :),auta- (karosařina),přátelé.
  • Auto
    Octavia II

Návštěvy profilu

1 902 zobrazení profilu

ferry007's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj povedlo se ti vyřešit problém s tím vypínáním motoru za jízdy ?Mám ten samí motor. Začalo mě to dělat taky a nevím si rady . Vymenil jsem relátko ŘJ motoru a 2dny byl klid ,ale teď už zase zlobí .Pročetl jsem co se dalo...diagnostika nic neukazuje.Když vypne tak (vytahnu klíček se zapalování,zamknu odemknu) a cca do 1minuty startuju a odjíždím jako by se nic nestalo.Díky za případné postřehy
  2. Ahoj,přesně ti neřeknu jakej je to kabel.Dal jsem to stejně do škodovky na opravu,ale mluvil jsem s mechanikem a je to na cestě od levého světla (ŘIDIČ) až pod baterku....tudíž filtrbox dolu a asi i tu baterku a najít si kabel který vede z ŘJ do čidla pro klikový hřídel (je mezi motorem a převodovkou)...špatný přístup.Mechanik vyměnil cca 10 cm káblíku a už mám najeto od té doby asi 7000km a vše je vcajku. .
  3. Už se to tu probíralo chlapáci...měl jsem ten sami problém a ten se stupňoval až se auto při 1800-2200 ot. začalo chovat tak že když jsem např. začal předjíždět tak v tahu to najednou škublo jakoby mě někdo cuknul za zadek zpátky.Auto po mém zkoumání předáno do Škoda servisu.Ten našel někde pod baterkou ve svazku kabelů prošoupaný kablík,který se postupem času tak natrhával že docházelo k pozvolnému navyšování cukání.Cena opravy cca 1300,- a mám už pokoj.Po opravě najeto cca 5000km.Třeba to pomůže,mějte se.
  4. Tak hotovo,ještě ktomu jsem si přidal novou koženku a manželku poprosil o červené prošití :).Jen pokud si budete někdo objednávat řadičku i s koženkou tak dávejte pozor na to že plastový rámeček ze SUPERBA nepasuje do OCTAVIE 2,tudíž se musí přecvakat nebo obšít na původní rámeček z OCTY. JO A POKUD BYLA OTÁZKA PŘED FL. NEBO FL. NA MĚ TAK ODPOVÍDÁM PŘED FL. :)
  5. Tak jsem to myslel,každá druhá středa v měsíci .Dík
  6. Čauky,tak semnou můžete počítat 13-15.6 já + manželka + 2 ratolesti a co se týče toho brněnskýho srazu každou druhou středu v měsíci tak se přijedu taktéž podívat a navázat kontakt s octáviánama. Teď by to mělo být 12.3..... a kam že se mám dostavit?pokud možno odkaz na mapu :D .díky.
  7. Zdravím všechny octáváky.Mám na Vás prosbičku,chtěl bych přijed na tento sraz i se svou rodinkou (pokud je to možné),tudíž já,manželka,dcera 7 a syn 4 roky.Přijeli bychom už v pátek a přespali 1 noc a v sobotu k včeru bychom Vás pomalu opouštěli (aby se děti aklimatizovali na školní provoz :D . Je to můj první sraz,tak mě berte s rezervou na mé případné dotazy .
  8. Čau chlapáci,mám takovou zkušenost s vlastním interiérem na své Octávičce.ZDE ODKAZ NA MOU PRÁCI :
  9. Ahoj,už ji mám taky doma :D a chystám se na její montáž,do ruky sedne super.Jen sundat origo a nasadit tu novou a stáhnout objímkou...odhadem práce na 10minut.jak bude dám foto.Jo a objednaná také na http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/radicky-plaketky-rukojete/radicky/rukojet-radici-paky-cerna-original-5-ti-kuze-id:573.eshop
  10. Doufám že se ti to podaří vyladit a nebude to pálka jako blázen....
  11. Zdravím,zkus odpojit konektor k čidlu váhy vzduchu...koukni jestli se to tam nezelená,popř. to profoukni vzduchem a prostříkni kontaktolem.Může to být klidně i pod pojistkama v motorovém prostoru ve spodní části (sráží se tam vlhkost a pak to oxiduje).A pro jistotu přejdi pokud možno co nejvíce konektorů a pořádně je docvakej.Moje octa mi také padala do nouzáku a byl to naštěstí jen špatně zacvaklej konektor na váze vzduchu.Doufám že se ti to podaří odstranit...nejsou to bůhví jaké rady,ale nejjednoduší je začít tím nejjednoduším .
  12. Čaues,tak jsem šel po čidle na klikovce.Původně jsem to řešil sám ,ale nakonec jsem se odhodlal dát do ŠKODA servisu.Píchli to na dignostiku a tam se čidlo podvrdilo.....probral jsem snimi možnou opravu a postup a po tom co přišli na to že o tom něco vím tak začali sami že se prvně kouknou na kabeláž .Vada potvrzena při vyzvedávání auta jsem si nechal zavolat mechanika a ten řekl že byl narušenej kabel a při hledání se dokonce přetrhl.Natáhli nový a je po cukání :D .Doufám že to někomu pomůže Podotýkám že oprava vyšla na necelích 1200,-
×
×
  • Vytvořit...