Emanuel Odesláno Srpen 30, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2014 Zdravím, potřeboval bych poradit jak alespoň "zméněviditelnit" škrábance, oděrky atd. na laku auta. Na autě mám drobné oděrky od kamínků, takové ďůlky jakoby a část blatníku mám odřený. Koupil jsem si od TurtleWax Color magic vosk na auto (barevný) a dostal k tomu i korekční tužku, která má být i na hluboké odřeniny. Jinak musím říct, že to auto vypadá po umytí šamponem od Sonaxu a navoskováním právě tímto voskem auto vypadá krásně a leskne se vážně krásně :) Každopádně, chci se zeptat jak postupovat při korekci aby to bylo co nejefektivnější. Bylo mi řečeno, že pokud mám vodorovnou rýhu, tak ji mám "zababrat" tou tužkou svislými tahy. Zkoušel jsem to na malém škrábanci a docela to šlo, ale udělalo to docela i šmouhu okolo tak bych se rád zeptal, jak nejlépe postupovat. Příkládám foto odřeniny. Děkuji mockrát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Září 1, 2014 Sdílet Odesláno Září 1, 2014 Mrkni do sekce Detailing; tam se resi odstraneni skrabancu a urcite Ti poradi. Co znam kluky, tak sice budou na zelvu remcat, ale radu Ti daji ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.