Pakowsky Odesláno Srpen 30, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2014 Zdar tejpci. mám o1 1.6 55kw normalně jezdila nákej ten pátek až dneska když sem zajíždel do garáže tak sem auto chcípl. pak ti nasednu startuju a otáčky se vytočily uplně min. a hnedka chcíplo. takle asi 4x až potom když jsem motor dost vytočil tak to přestalo. co by to mohlo bejt? imobilizer bo zasrana klapka škrtíci? nemáte stim někdo zkušenosti ? dík za odpověd 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cougar7 Odesláno Srpen 30, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2014 (upraveno) Imobilizér by tě vůbec nenechal to vytočit a hlavně by ti blikal na palubce, spíš zkoukni tu klapku jestli není zadělaná. Upraveno Srpen 30, 2014 uživatelem cougar7 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gaston 1 Odesláno Srpen 30, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2014 Také bych řekl klapka,má to za sebou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pakowsky Odesláno Duben 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2015 Jeste skoro rok fungovala. Potenciometr udaval spatny hodnoty znamej mi to napichl a asi po hodce klikana mu to vyslo no byl sem rad. Ale i tak vim ze me cela za nakej ten mesic vymena. No co se da delat ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
squirrelcze Odesláno Duben 8, 2015 Sdílet Odesláno Duben 8, 2015 Pro zatim můžeš zkusit klapku rozebrat a vyčistit dráhu potenciometru, ale výměna bude jistota ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pakowsky Odesláno Duben 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2015 Jo sem to delal asi pred mesicem. Zatim je po vycisteni a serizeni ptm. A az to zase zacne vim co to je a co hned jit udelat :) no snad to bude az dlouho davam ji trosku do pucu. Tech 8000 za klapku by me ted nepotesilo. :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JacobHot Odesláno Duben 8, 2015 Sdílet Odesláno Duben 8, 2015 Jakejch 8tis? Co blázníš? http://www.skoda-dily.cz/eshop/030133064f-skrtici-klapka-1-6mpi-55kw.html :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pakowsky Odesláno Duben 8, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 8, 2015 ten co je nademnou v dílně volal do škodovky známému. :) a klucí radši mi poradte stím co jsem napsal tedka stěma páčkama :D mi mrknete na profil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.