Pajda077 Odesláno Srpen 30, 2014 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2014 Ahoj všem pořád mám línou octavii ...už to tu řeším dlouho .....asi tak před měsícem mi z ničeho nic začlo táhnout turbo uplně luxusně ..velký kopec jsem vytáhl na 4ku a ještě rapidně zvyšoval rychlost...ted ale opet liné jako prase...váha měněná za starší ... Tak jediný můj dotaz ...je nutno vyndávat a čistit obtokové turbo je tam vůbec něco k čistění když to nemá naklápění lopatek? nebo odešla ta váha vzduchu?na diagnostice to ale nepozná váhu píše že ok ale co tu lidi píšou tak měli v prčicích váhu ale na diagnostice nic tak fakt nevím ...díky Už s tím vážně musím něco udělat.... P.S. kde koupit novou váhu ?má někdo odkaz za slušné penízky? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 1, 2014 Sdílet Odesláno Září 1, 2014 egr máš čistý? nejlepší máš zajet s někým diagnostiku, poměřit hodnoty turba, váhy, vstřiků, čerpadla a pak budeš chytřejší...kdyby novou váhu tak na cc-autodíly mají bosch za 2tisíce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.