košin Odesláno Leden 14, 2017 Sdílet Odesláno Leden 14, 2017 Mrcha chlupata! Hlavne aby byla brzo opravena a zase v topu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Leden 16, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 16, 2017 Hmmm, tak pojištovna mi to nechce dát rozpočtem, musím prý dát auto do smluvního servisu......Já??? ani omylem, zvlášť když tam nikoho neznám. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 16, 2017 Sdílet Odesláno Leden 16, 2017 a jako vysvetleni je jaky???co to je za nesmysl?bych je tam pekne dorval.predpokladam,ze mas havarijni neboznamena nejaky pripojisteni.pokud jo a mas auto starsi vic jak 6 let coz mas urcite,tak nevidim jedinej duvod,proc by ti nemela pojistovna plnit rozpoctem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Leden 17, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 17, 2017 Mám připojištění k povku, zatím jsem měl vždy zkušenost, že rozpočet nebyl problém, dokonce mi to i likvidátor doporučoval. Já jsem nikdy neměl svoje auto v servisu, a rozhodně bych ho nedal někam, kam mě někdo pošle jen proto, že to je jejich smluvní servis. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 17, 2017 Sdílet Odesláno Leden 17, 2017 rozhodne trvej na rozpoctu,pokud si ho prejes.byt tebou,tak at ti podaj pisemny vysvetleni procto nejde a nebo at ti daj nekoho kompetentnejsiho k telefonu,pokud to resis po tel. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lopmilos Odesláno Leden 17, 2017 Sdílet Odesláno Leden 17, 2017 tak toto sa mne osobne nepaci urcite by som nepolavil a trval by som na svojom, preco toto neriesia ludia ktori do toho vidia najviac? niekedy sa mi az rozum nad tym pozastavuje, ze jaky je problem s pritom uplne banalnymi vecami. Clovek aby sa furt len s niekym dotahoval 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Leden 24, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2017 Tak pojistovna to oznacila jako totalni skodu......mozna budu vypadat jako blb, ale co s tim? Auto rozhodne odepisovat nechci..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 24, 2017 Sdílet Odesláno Leden 24, 2017 nic,nech si to vyplatit a jede se dal.vyplacenou totalni skodu muzes mit treba 10x a pokud si vzdy opravis auto,tak cajk.dejme tomu,ze auto ma tabulkove hodnotu treba 100tis a oprava by stala vic jak 100tis tak je to brany jako totalka.kdyz by oprava stala 99tis tak to neni brany jako totalka.ale nevykladat si to tak,ze je to brany jako totalka na uplnej odpis,kdy uz s tim nesmis po oprave na silnici atd. jen teda nechapu na jakym zaklade pojistovna hodnoti tvoje auto jako totalku,protoze ty mas jen plasty,blinkr a svetlo KO ne? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Romix95 Odesláno Leden 24, 2017 Sdílet Odesláno Leden 24, 2017 Řekl bych že se podívali na tachometr s reálnými čísly, což se moc nevidí, koukli do tabulky a vyšlo jim pár tisíc........ By mě zajímalo kolik ti dají, ale opravil bych to a jezdil dál... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Leden 24, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 24, 2017 (upraveno) Tak oprava je jasna ? maska, krytka a lista uz je nova nalakovana, blinkry mam taky nachystany. Spis me zajima, jak dopadne pojistna udalost. Uz se mi to driv stalo, srazka se srnou s dvacetiletym passatem, kde mi pojistovna bez nejakych prutahu vyplatila skodu rovnou rozpoctem. Ano moje chyba, ze jsem si poradne neprocetl pojistne podminky, kde axa uvadi ze toto pripojisteni nelze likvidovat rozpoctem. A dale by me zajimala aktualni tabulkova hodnota vozidla ? ....ale tak mi nějak připadá, že celý slavný připojištění na střet se zvěří, je v mým případě vyhazování peněz z okna a zbytečná ztráta času s lítáním a papírováním....uvidím zítra, až tam zavolám... Upraveno Leden 24, 2017 uživatelem Passta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 24, 2017 Sdílet Odesláno Leden 24, 2017 podle seznamu věcí co píšeš bych to bral jako lehký poškození a ne totálku.nicméně je to ve finále jedno,hlavně že ti zaplatěj a třeba na tom budeš i profitovat,což já vždycky měl něco navíc a zaplatilo mi to navíc ještě třeba rozvody apod.pokud budeš chtít znát hodnotu tvýho auta,tak zajdi na tvoji pojišťovnu a tam ti to musej říct. nevím jak to má AXA,ale asi nic moc podle toho co píšeš,ale ČP kde to mám já,tam No Problem,stačí mít auto starší 6-ti let a můžeš rozpočtem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Leden 29, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2017 Predek je vicemene opraven. Jeste naraznik a blatnik opravit lak. Naraznik pujde asi celej. Lista je jeste v lakovne. Blinkry jsou homemade. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Leden 29, 2017 Sdílet Odesláno Leden 29, 2017 Jako nova :-) s pojistovnou nakonec v pohode? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Leden 29, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 29, 2017 Pojistovna se jeste nevymackla, ale nebudu jezdit s rozkrapanym blinkrem a deravou maskou. Dokumenty co chteli jsem jim poslal, tak treba v tydnu se ozvou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luk.ass Odesláno Leden 29, 2017 Sdílet Odesláno Leden 29, 2017 u CP jsem mel do tydne penize na ucte rozpoctemtak nechapu,proc to zdrzujou.kinak okta pekne opravena. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 30, 2017 Sdílet Odesláno Leden 30, 2017 Velmi rychlá oprava ! :palec: Držím palce s pojišťovnou ať z nich dostaneš peníze. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Leden 30, 2017 Autor Sdílet Odesláno Leden 30, 2017 Jsem jen čekal než proběhne prohlídka a bratr mi nalakuje díly, pak už to byla jen otázka chvilky. V sobotu jsem se pustil do výměny rozvodů a při tom jsem si srovnal blatník a povyměňoval poškozené věci. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Fanny47 Odesláno Leden 30, 2017 Sdílet Odesláno Leden 30, 2017 Moc pekně opraveny Zdeny , ty blinkry se povedli mas to moc pekny - Tesim se az to uvidim na zivo v lesku zase :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Únor 1, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 1, 2017 (upraveno) Včerejší bezúplatná pomoc silničárům v Brně :D Upraveno Únor 1, 2017 uživatelem Passta 0 Citovat Odkaz ke komentáři
surfman Odesláno Únor 1, 2017 Sdílet Odesláno Únor 1, 2017 jjo, koukal jsem, že v Brně se včera trochu sypalo :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Únor 1, 2017 Sdílet Odesláno Únor 1, 2017 To znám[emoji1] dnes ráno jsem to měl úplně stejný Odesláno z mého GT-S7710 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukePerez Odesláno Únor 6, 2017 Sdílet Odesláno Únor 6, 2017 Včerejší bezúplatná pomoc silničárům v Brně :D Naštěstí u nás to neni tak horký :D Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Únor 7, 2017 Sdílet Odesláno Únor 7, 2017 Na Vysočině jsme na tohle zvykli [emoji3] Odesláno z mého GT-S7710 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukePerez Odesláno Únor 7, 2017 Sdílet Odesláno Únor 7, 2017 Na Vysočině jsme na tohle zvykli [emoji3] Odesláno z mého GT-S7710 Bych se zbláznil, ja už čekám jen kdy roztajou poslední zbytky u nás abych mohl vyjet :D Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Únor 10, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2017 Já už taky čekám na jaro, pořádně vypucovat a konečně nasadit kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Únor 10, 2017 Sdílet Odesláno Únor 10, 2017 Taky se těšim na jaro, ale na Vysočině pořád sněhu dost. .. Odesláno z mého GT-S7710 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Únor 10, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 10, 2017 to jo, tady u nás v opičích horách se taky ještě drží,mám trochu obavu, že letošní zima bude ještě dlouhá..... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
LukePerez Odesláno Únor 10, 2017 Sdílet Odesláno Únor 10, 2017 to jo, tady u nás v opičích horách se taky ještě drží,mám trochu obavu, že letošní zima bude ještě dlouhá..... Ja už mam dávno kola na aute ale jaksi nemůžu ještě vyjet, snad ted o víkendu mi bude přát abych ji mohl projet :) Sent from my iPhone using Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Passta Odesláno Únor 13, 2017 Autor Sdílet Odesláno Únor 13, 2017 Konečně pojistná událost uzavřena a peníze na účtě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.