JayJayJay Odesláno Září 6, 2014 Sdílet Odesláno Září 6, 2014 zdarec, sehnal jsem facové budíky a chtěl jsem se zeptat jestli budou fungovat v mé O1 r.v. 98 (jasně musí se vyřešit immo atd.) ale někde jsem četl že bude problém se světlama že mi nebudou budíky hlásit rozvícené světla. je to pravda ? popřípadě jak se to dá vyřešit . a je někdo v Brně nebo v okolí kdo mi mi zjistil kod starych budíků a předělal mi to ? na staré budíky kod mám.díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
košin Odesláno Září 6, 2014 Sdílet Odesláno Září 6, 2014 udělej to jako já, vytáhni face polep, ustřihni prostředek s kontrolkama dej do budíků co máš v autě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JayJayJay Odesláno Září 6, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2014 nechci do nich zasahovat :D a u face je i dojezd km to já nemám :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Září 8, 2014 Sdílet Odesláno Září 8, 2014 nebude reagovat na otevřené dveře (pípák se světly) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JayJayJay Odesláno Září 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2014 a nejde stím nic udělat ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
JayJayJay Odesláno Září 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2014 tak jsem to udělal jak košin ale mám strach jestli jsem si to nerozhazel a aby mi to ukazovalo spravně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vaša Odesláno Září 9, 2014 Sdílet Odesláno Září 9, 2014 musel by jsi předělat na 3 generaci komfortu ´= jiná komfortka, dveřní jednotka, zapojení, dálkové ovládání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Avanti Odesláno Březen 4, 2017 Sdílet Odesláno Březen 4, 2017 Tak teď doufám, že sem to pochopil dobře. Mám octavii 1997 AGR a chtěl bych dát budíky s MAXIdotem (faceliftové), tak by neměl být problém, pokud oželím kontrolku na otevřené dveře a signalizaci rozsvícených světel. Pokud bych chtěl sprovoznit i to, musel bych vyměnit komfortku, jednotku ve dveřích (to je ta u vypínačů na okna?), dálku nemám, ale s novou komfortkou by měla pravděpodobně fungovat, ale co je tam jinak zapojeno? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.