Lukas178 Odesláno Září 7, 2014 Sdílet Odesláno Září 7, 2014 Zdravím, omlouvám se jestli to tu je, ale nikde jsem to nenašel. Mám v autě navigaci Nexus a anténu jsem dal jen za rádio,ale signál nic moc. Tak se chci zeptat kam nejlépe umístit vnitřní gps anténu? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Září 8, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2014 No ale tu vnitřní magnetickou je kam nejlépe umístit? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Září 8, 2014 Sdílet Odesláno Září 8, 2014 pravý "A" sloupek 0 Citovat Odkaz ke komentáři
olisoft Odesláno Září 9, 2014 Sdílet Odesláno Září 9, 2014 jednu dobu som mal vnutornu gps antenu (sice na OI, ale to neva) danu pod pristrojovkou tesne pod hornym plastom a signal som mal perfektny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 9, 2014 Sdílet Odesláno Září 9, 2014 Ja mam magneticku a mam ju tu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 9, 2014 Sdílet Odesláno Září 9, 2014 No ale tu vnitřní magnetickou je kam nejlépe umístit? Však jsi odpověď už dostal. Na střechu. Taky jsem to tak měl a chytala tam nejlépe.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Září 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2014 Když už mám tu vnitřní a plno lidí ji má a nestěžuji si. Zkusím ji dát jak ji má Kyselinka,díky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Září 9, 2014 Sdílet Odesláno Září 9, 2014 Já myslím, že se asi nechápeme Střecha má 2 strany Když ti někdo poradí "na střechu", neznamená to ven. Ale zevnitř magneticky přichytit na střechu, kapiš? Já ji měl přichycenou nad předním stropním světlem a chytalo to lépe, než v palubce.... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Lukas178 Odesláno Září 9, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 9, 2014 Ajo, tak to jsem opravdu nepochopil:-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.