Přejít na obsah

Kovový zvuk z klimatizácie

Guest Lukas0412

Doporučené příspěvky

Guest Lukas0412

Ahojte mam O2,facelift s automatickou klimou. Ked je spustená klíma tak je vsetko ok. Ale ked sa klima vypne tak pocut odniekial z priestoru prístrojovky take pravidelné kovové odieranie. Neviem si s tym rady lebo v kazdej ,,autorizovanej,, predajni a servise mi povedia ze je to vadny kompresor klimatizácie a ten stojí 400 e. Ale jeden kamos mi povedal ze je mozne ze je v klime malo alebo vela oleja alebo je nafigu lozisko kompresora. Poradte...............da sa nejako vymenit len to lozisko

, pripadne ak mate niekto skusenost s rovnakym problemom co to vlastne je???

Odkaz ke komentáři

kompresor není pod přístrojovkou, zkus to lokalizovat v motorovém prostotu. Mění se frekvence toho zvuku spolu s otáčkami motoru? Klimakomresor je možné nechat zrepasovat. Domácí výměna ložiska by asi nedopadla dobře, musel by jsi ho celý rozebrat a pak znovu přetěsnit... Navíc, kdyby bylo špatné ložisko, tak to dělá i při puštěné klimě, to bude něco s tou regulací uvnitř

Odkaz ke komentáři
Guest Lukas0412

Ďakujem ti veľmi pekne za pomoc, velmi si mi pomohol uz som bol v strachu ze zacvakam 500 e a problem sa nestratí. Zbehnem za clovekom co sa zaobera klimou a vysvetlim mu to. Len dufam ze mechanici v SR su rovnako poctivvý na ceny ako v CZ lebo velmi dobre skusenosti s týmito nasimi chamtivcami nemam. Ale este raz velmi pekne dakujem za radu. :)

Dělalo mi to přesně to stejný. Máš tam moc oleje. Řešil jsem to tady:
http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=22740&do=findComment&comment=1485674

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...