Přejít na obsah

Hledám pomoc profesionala - zprovozneni O2

kuk

Doporučené příspěvky

ahoj , jsem tu novackem a hledam touto cestou pomoc profesionala z PRAHY neb auto stoji v praze , ktery rozjede o2 - rozhodne ne autorizovany servis protoze kdyz sem se byl zeptat tak mi rekli takovou cenu ze sem nestacil ani otevrit pusu a byl sem pryc :)

Oc se jedna , pokud vse pujde tak jak ma zcela legalni cestou ziskam o2 - jenze k ni nejsou a nikdy nebudou klice potazmo TP ovsem dokumenty posvecene statem na moje jmeno budou.

Jedna se o O2 1.9 TDI r.v. 2005 sedan/liftback

To znamena ze je potreba auto otevrit, dodat a vymenit komplet spinacku vcetne zamku+ s 2x klicema s DO ( netrvam na novych vcech staci neposkozene a funkcni) + nakodovat aby auto nastartovalo a bylo schopne odjet .

Ma predstava je takova ze prijede clovek a vse potrebne bude mit u sebe a udela vse na miste .

Nechci volat odtahovku a jet nekam do servisu.

Co jsem koukal po internetu tak otevreni auta cca 1 minuta , vymena spinacky 35 minut ale pravda je ze to bylo na o1 a s klicem , nakodovani novych klicu 1 min.

Pomuze mi nekdo prosim a zakolik ?

diky vsem

Odkaz ke komentáři

Witt:Zabavené vozidlo

Rolbar: auto si musím odvést do 5 dnu jenže v práci máme zákaz dovolených takže než budu mít vyrizene doklady tak me bude stát parkovne XY. A dělat klíč podle vin si myslím ze je asi zbytečný protože se budou stejně měnit všechny zámky.

Můžete mi poradit kdo by to zvladnul?

Co sem koukal tak plazeta na otevreni stoji 800 Kč, baypas na mimo 900 Kč ale na co bych to kupoval když by mi to k ničemu potom nebylo neb na dráhu zloděje se opravdu nechystam ;-)

Odkaz ke komentáři

Witt:Zabavené vozidlo

Rolbar: auto si musím odvést do 5 dnu jenže v práci máme zákaz dovolených takže než budu mít vyrizene doklady tak me bude stát parkovne XY. A dělat klíč podle vin si myslím ze je asi zbytečný protože se budou stejně měnit všechny zámky.

Můžete mi poradit kdo by to zvladnul?

Co sem koukal tak plazeta na otevreni stoji 800 Kč, baypas na mimo 900 Kč ale na co bych to kupoval když by mi to k ničemu potom nebylo neb na dráhu zloděje se opravdu nechystam ;-)

tak koupit zámkovku 3500,- k tomu 2x DO á1600,- a pak ti to někdo musí sladit, vyčíst pin, dojet tak atd cca 2000,-

Upraveno uživatelem Rolbař
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...