Hank Moody Odesláno Leden 10, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Je to přímo ze skodovky. Je to stejne těsnění jak je pod steracama,viz třetí fotka. Stalo to neco před 200kc a musel jsem zkrátit nějakých 20 cm. Ale neručím za to, uz je to 3 týdny co jsem ho tam dával:). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 Pak dej vědět, protože mě deprimuje, že jeden den motor umyju, druhý den trošku jezdím, nebo nedej bože prší a motor je zase k nepoznání 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 FYI, je to original diel a cislo je 1Z0 823 723 A ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stickler Odesláno Leden 10, 2015 Sdílet Odesláno Leden 10, 2015 (upraveno) Díky Upraveno Leden 10, 2015 uživatelem Stickler 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hank Moody Odesláno Leden 18, 2015 Autor Sdílet Odesláno Leden 18, 2015 Tak jsem včera po několika tankování, když jsem dávala obyč naftu + zimní VIF, natankoval OMV MaxxMotion a asi na ní něco bude. Auto subjektivně lépe táhlo, jako bys samo šlo do otáček i možná tišší se mi zdálo. Ale jak říkám, subjektivní dojmy... Co se týká reálného postřehu, tak pravidelně jezdím v neděli v podvečer trasu Jihlava - Praha, tempomat 140 -145, jakž takž prázdná dálnice, takže ustálená jízda a dnešní spotřeba s MaxxMotionem o cca 0,5 l nižší než standard nafta s Vifem....dle PP 5,2 l... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hank Moody Odesláno Březen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 Zdravím po delší době :) na 5. dveřích jsem pod hranou objevil začínající korozi, viz fotky. Je to celkem malinký, ani ne milimetr široký, ale celkem jsem byl překvapený na 2, 5 roku starém autě. Předminulý týden, když jsem byl na servisce ve škodovce, jsem to ukazoval reklamačnímu technikovi. Ten mi pak po týdnu volal (teda spíš já jemu, "zapomněli na mě"), že to potřebují ještě lépe nafotit a ještě jednou poslat do škodovky, ale že to pravděpodobně uznají a přelakují kompletně 5. dveře. Chtěl jsem se zeptat, kdy lze požadovat výměnu dílu za díl a kdy stačí přelakování. Když kdysi táta na jeho oktávce našel rez na kapotě, tak mu ji kompletně vyměnili. ?Mám strach, když se to přelakuje, aby to časem zase nevykvetlo, nějak jsem automaticky počítal s tou výměnou. Tak jestli to mám nějak hrotit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mich Odesláno Březen 19, 2015 Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 Nic tam nevidim. Taky jsi to mohl umyt... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Honza9007 Odesláno Březen 19, 2015 Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 tehdy jsem měl něco podobnýho. Tyhle "maličkosti" vybrousí, zakitují a přelakují. Výměna celých dveří je pouze tehdy, kdy je to buď větší rozsah, nebo už jednou byla oprava provedena. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hank Moody Odesláno Březen 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 19, 2015 Nic tam nevidim. Taky jsi to mohl umyt... jsem to fotil ráno cestou do práce a nebyl vůbec čas, když tak večer. Jinak jsem to zakroužkoval, aby to bylo vidět... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hank Moody Odesláno Duben 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 26, 2015 O víkendu proběhlá malá očista auta, včetně voskování. Taky přikládám pár fotek interiéru, kde jsem přes zimu doladil volant, ruční brzdu a řadičku s obšitím červenou nití. U rolbaře jinak dodělány zadní repro a poloautomatická klimatizace.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hank Moody Odesláno Červenec 19, 2015 Autor Sdílet Odesláno Červenec 19, 2015 Tak po delší době nějaká změna na autě. Po měsících rozhodování (racionalita vs "image") vyhrála racionalita a prodal jsem nizkoprofilove disky a koupil mensi 16, viz fotky. Jezdím hlavně dálnice a něco málo po Praze a přijde mi, ze auto bude min trpět na větších balonech. Taky se mi nechtěla každy půl tom prenastavovat geometrii na menší zimní kola a naopak. Za slušný peníze jsem sehnal úplně novou sadu proxim.. Na kolech jsou nový skodovacky znaky, tak budu muset vyměnit i na zbytku auta:) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.