Přejít na obsah

Hankova bílá Octavia II FL 2.0 TDI CR 81 kw

Doporučené příspěvky

• o 2 týdny později...

Tak jsem včera po několika tankování, když jsem dávala obyč naftu + zimní VIF, natankoval OMV MaxxMotion a asi na ní něco bude. Auto subjektivně lépe táhlo, jako bys samo šlo do otáček i možná tišší se mi zdálo. Ale jak říkám, subjektivní dojmy...

Co se týká reálného postřehu, tak pravidelně jezdím v neděli v podvečer trasu Jihlava - Praha, tempomat 140 -145, jakž takž prázdná dálnice, takže ustálená jízda a dnešní spotřeba s MaxxMotionem o cca 0,5 l nižší než standard nafta s Vifem....dle PP 5,2 l...

Odkaz ke komentáři
  • o 2 měsíce později...

Zdravím po delší době :)

na 5. dveřích jsem pod hranou objevil začínající korozi, viz fotky. Je to celkem malinký, ani ne milimetr široký, ale celkem jsem byl překvapený na 2, 5 roku starém autě.

Předminulý týden, když jsem byl na servisce ve škodovce, jsem to ukazoval reklamačnímu technikovi. Ten mi pak po týdnu volal (teda spíš já jemu, "zapomněli na mě"), že to potřebují ještě lépe nafotit a ještě jednou poslat do škodovky, ale že to pravděpodobně uznají a přelakují kompletně 5. dveře.

Chtěl jsem se zeptat, kdy lze požadovat výměnu dílu za díl a kdy stačí přelakování. Když kdysi táta na jeho oktávce našel rez na kapotě, tak mu ji kompletně vyměnili. ?Mám strach, když se to přelakuje, aby to časem zase nevykvetlo, nějak jsem automaticky počítal s tou výměnou. Tak jestli to mám nějak hrotit.

post-2434-0-25739000-1426763075_thumb.jpg

post-2434-0-70952600-1426763192_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...
  • o 2 měsíce později...

Tak po delší době nějaká změna na autě. Po měsících rozhodování (racionalita vs "image") vyhrála racionalita a prodal jsem nizkoprofilove disky a koupil mensi 16, viz fotky. Jezdím hlavně dálnice a něco málo po Praze a přijde mi, ze auto bude min trpět na větších balonech. Taky se mi nechtěla každy půl tom prenastavovat geometrii na menší zimní kola a naopak.

Za slušný peníze jsem sehnal úplně novou sadu proxim..

Na kolech jsou nový skodovacky znaky, tak budu muset vyměnit i na zbytku auta:)

post-2434-0-03901300-1437333118_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...