galaher Odesláno Září 16, 2014 Sdílet Odesláno Září 16, 2014 Dnes si kolega dovezl Octavii 2002.Nejde mu regulace světel a ani podsvícení,tak jsem vytáhl ovladač světel a na konektoru ovladače jsou propojeny piny 2 - 17 Neví někdo co to je ? Dík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittto Odesláno Listopad 25, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2014 Dnes si kolega dovezl Octavii 2002.Nejde mu regulace světel a ani podsvícení,tak jsem vytáhl ovladač světel a na konektoru ovladače jsou propojeny piny 2 - 17 Neví někdo co to je ? Dík Podívej se na poslední příspěvek z 19.oct. 2014 -Spínač světel vícenásobný Kolega tam píše že tam drátky zastrčil u tebe jsou taky jenom zastrčený nebo jak tam držej -díky snad jsem ti pomohl. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
galaher Odesláno Listopad 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Listopad 28, 2014 (upraveno) Jsou propojeny el.svorkou.Dali jsme nový spínač i regulátor světel a bez propojení to podsvícení prostě nejde Upraveno Listopad 28, 2014 uživatelem galaher 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.