Vinny Odesláno Září 19, 2014 Sdílet Odesláno Září 19, 2014 Poradil by mi nekdo, pri otevreni spolujezdcovo dveri nesviti svetlo ve dverich. Na pristrojovce signalizuje otevreni dveri i stropni lampicka sviti, ale jakmile se pripoji svetlo do dveri tak vse zhasne. Promeril jsem kabel ktery vede k svetlu dveri a jde do zkratu. Svetlo je vporadku dioda neni prorazena. Nesetlal se s tim nekdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Září 19, 2014 Sdílet Odesláno Září 19, 2014 Prelamane kable v prechodke. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Sargič Odesláno Září 19, 2014 Sdílet Odesláno Září 19, 2014 A stačí to napsat jednou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vinny Odesláno Září 19, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 19, 2014 sorry ja nevedel kam to zaradit tak jsem to projistotu napsal do obou. Hm tam jsem prave koukal a nevypada to ani kdyz jsem s tim hybal dokonce mam soundanej celej tapec i folii a cely kabel ktery vede k tomu svetlo vypada dobre :( . Jedine nejak v ty koncovce do svetla ze by byl problem ale taky nevypada... Nemate nekdo metodu jak odhalit kde v tom kabelu je chyba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
galaher Odesláno Září 22, 2014 Sdílet Odesláno Září 22, 2014 Winny - Jak na to přijdeš dej vědět.Mám to tak samo jako ty jen mi to nejde do zkratu.Prostě je po tmě " ta lampička ve dveřích " 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.