Pejp Odesláno Září 19, 2014 Sdílet Odesláno Září 19, 2014 (upraveno) Ahojte, dnes som vymenil svoj starý nevkusný volant na O2 FL za perforovaný s bicepsami a červenou niťou . Zároveň som však spravil kiks - zasunul klúčik pri vypojenom airbagu , takže bola hneď chyba a následne aj odstránená (vďaka Kocina). Čo som si ale teraz všimol - ak vyrovnám volant, tak auto nejde rovno, ale stáča doprava, aby som šiel rovno, musím volant pootočiť doľava a to vcelku dosť. Je možné, že by som volant zle nasadil alebo pootočil, aj vzhľadom k tomu, že to vlastne vďaka konektoru airbagu a tým dvom "tyčkám", ktoré zapadnú do volantu nejde? Na starom volante mi to určite nerobilo. Neviete čo s tým? Veľká vďaka :) Upraveno Září 19, 2014 uživatelem Pejp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 20, 2014 Sdílet Odesláno Září 20, 2014 Covece to samy me to delalo u staryho auta po vymene blinkrovy spinacky v servisu, musel sem mit volant cca o 2 cm dolevo aby me to jelo rovne, v servisu me tvrdili ze to proste neni mozny tak me hnali na geometrii a ta byla ok. Asi po 2 hodinovym hadani (a rvani na ne) konecne volant zase sundali a nandali a vse bylo ok - takze to asi jde dat spatne ;) Ale tak aspon jsem mel geometrii zdarma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 20, 2014 Sdílet Odesláno Září 20, 2014 mam uz 5tej volant a pokazde ok jsou tam primo koliky na ktere ho nasunes aby byl rovne...nevsim sem di ze by sel dat jinak... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 20, 2014 Sdílet Odesláno Září 20, 2014 Volant sa dá nasadiť aj inak, ten konektor to zase toľko pustí.. stačí ak ho na oske posunieš o dva zuby a veniec volantu už je úplne inde... treba ho nasadiť na zúbok presne ako bol ten pôvodný.. a ak máš ESP to má tým pádom zlú informáciu o polohe volantu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 20, 2014 Sdílet Odesláno Září 20, 2014 Vsak tam je takovej kolik prece?Ani jednou sem to nemohl nasadit jinak kdyz vidis ten kolik,to nechapu takove blbosti jsko nasadit vilant krivo... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Září 20, 2014 Sdílet Odesláno Září 20, 2014 Nevim taky to nechapu ale ocividne se me to stalo kdyz sem mel volant nakrivo a jel rovne a po demontazi a opetovne montazi vse ok 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Září 20, 2014 Sdílet Odesláno Září 20, 2014 tak aspon tak jedine to znova nasadit to je to nejjednodussi ale tohle jsem fakt jeste od nikoho neslysel nerknu kdyby to byl na favoritu bo tam si to nasazoval na tisicihran ale n okte jsou takove koliky do kterych to prostrcis 5tkrat jsen to sam menil a nikdy jsem to nemel na krivo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pejp Odesláno Září 21, 2014 Autor Sdílet Odesláno Září 21, 2014 (upraveno) Vďaka páni, spravil som to tak, ako písal Lubo. Volant som znovu dal dole (ano, kúpil som si M12 ) a na tých zúbkoch som ho pootočil asi o 2 zuby doprava na oske. Teraz je rovno viac ako predtým . Čo sa týka samotného toho volantu, tak tie 2 "kolíky" čo sú po bokoch, idú spolu s konektorom airbagu točiť ľubovoľne, čiže doprava, doľava, akokoľvek. Jediné čo sa nepohne, tak je práve tá oska so zubami a ryskou . Upraveno Září 21, 2014 uživatelem Pejp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 21, 2014 Sdílet Odesláno Září 21, 2014 Hmmm, aj ja ho mam nakrivo, budem musiet tiez trochu pootocit doprava :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 21, 2014 Sdílet Odesláno Září 21, 2014 Pootočiť ide v pohode treba na to dávať pozor.. ale ak sa pootočí viac ako o zub malo by sa nastaviť ESP aby bol rovný smer správne.. Mišo a robil si s ním niekedy niečo? ak nie daj spraviť geometriu a pozri silentbloky na spodných ramenách.. ja som si ho tiež o zúbok pootáčal a po výmene silentblokov bol otočený naopak takže som ho zase musel dať o ten zúbok naspäť.. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Září 21, 2014 Sdílet Odesláno Září 21, 2014 Menil som volant a nasadil som ho zrejme trosku nakrivo. Upozornil ma az na to Milan, ked sa bol previest :D Geo bola robena, ta je OK. Len nemam doma taky kluc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lubinob Odesláno Září 21, 2014 Sdílet Odesláno Září 21, 2014 Mám ho v aute.. :D keď sa náhodou niekde stretneme tak sa pripomeň.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jirka313 Odesláno Listopad 1, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 1, 2014 Taky jsem ho spatne nasadil pri montazi tempomatu a musel jsem mit volant dost vytoceny doleva abych jel rovne. A ani zaboha jsem ho nemohl nasadit rovne ani podle te drazky co tam je vyrita. Tak jsem vyjel na cestu ( na vesnici ) bez bagu a sroubu a za jizdy jsem cca odhad jak tim pootocit,zastavil otocil rozjel se a bylo to ok,zastavil nasadil sroub,dojel domu dotahl,nasadil bag a bylo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 13, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2014 Dnes som to pozeral a volant mam podla tej rysky rovno...a predsa pocas jazdy nie je <_< Ked ho pootocim len o jeden zub, tak je uz uplne mimo. ...zeby GEO? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zikmeister Odesláno Listopad 13, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2014 Jarda me rikal, ze kazdej volant je jinej tzn pokud si zkousel prehodit o zub jinam a stejne neni rovne tak jedine geo a tam ti to vyrovnaji - shodou okolnosti sem me to same po vymene volantu mesic zpatky a vyresilo se az geo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kyselinka Odesláno Listopad 13, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 13, 2014 Na jar zrejme pojdem na geo, tak to tam skusime poriesit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.