OCTAVIA I 2.0 85kw Odesláno Září 20, 2014 Sdílet Odesláno Září 20, 2014 Chtěl bych se optat, vím že se octavie I vyráběly v různých výbavách pod názvy Classic, Elegance, Laurin a Klement atd. a vůbec nevím v jakým názvu mám já svojí octavii combi, jde mi o to že bych si ten název chtěl koupit nalepovací na přední blatník co je u bočního blinkru a chci ten nápis mít správně k mé výbavě vozu, tak nevím dá se to nějak zjistit přesně pod jakým názvem výbavy byla moje Octavie, koupil jsem jí z druhé ruky a nevím pod jakým názvem výbavy byla od výroby, děkuji za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
desos Odesláno Září 20, 2014 Sdílet Odesláno Září 20, 2014 Z přehledu výbav krátký výpis: Základní verze vozu Škoda Octavia nese nové označení Classic. Jeho výbava obsahuje např. airbag řidiče s přitahovači předních bezpečnostních pásů a posilovač řízení. Nově má světlomety s čirou optikou, přehlednější grafické řešení palubních přístrojů, bezpečnostní odrazky ve dveřích a nově řešené nastavitelné a sklopné opěrky hlavy na předních i zadních sedadlech. Dále nabízí také asymetricky dělené zadní sedadlo nebo novou odkládací síťku v zavazadlovém prostoru limuzíny, umístěnou bočně za pravým podběhem, a nově řešenou lištu s osvětlením SPZ na víku zavazadlového prostoru. Užitečné detaily, jako výškově nastavitelné sedadlo řidiče s plynulou regulací, výškově i podélně nastavitelný volant, upevňovací body pro dvě dětské bezpečnostní sedačky systému ISOFIX, příprava pro montáž radiopřijímače nebo osvětlení zavazadlového prostoru tu byly i dříve, právě tak jako roletový kryt zavazadlového prostoru u verze kombi nebo v něm umístěná dvanáctivoltová zásuvka. Novinkou standardních výbav je pylový a protipachový filtr v systému větrání. Model Ambiente má ve srovnání s verzí Classic navíc výstražné světlo pro nezapnutý pás řidiče a multifunkční ukazatel - palubní počítač, který zobrazuje mimo jiné vnější teplotu, průměrnou rychlost, průměrnou spotřebu aj. Navíc je tu centrální zamykání, mlhovky integrované v světlometech, elektricky nastavitelná a vyhřívaná vnější zrcátka v barvě vozu, zeleně tónovaná skla, boční ochranné lišty a kliky dveří v barvě vozu. Škoda Octavia ve verzi Elegance je navíc vybavena airbagem spolujezdce, koly z lehkých slitin s novým designem, výškově nastavitelným sedadlem i pro spolujezdce, uzamykatelnou odkládací přihrádkou s osvětlením, elektrickým ovládáním předních a zadních oken, čelním sklem se šedým pruhem v horní části, loketními opěrkami vpředu i vzadu a také klimatizací. Sériově se dodává i příprava pro montáž radiopřijímače s anténou a osmi reproduktory. Tyto standartní výbavy je pak možno dále obohatit o řadu dalších prvků, jako např. xenonové světlomety, dešťový senzor pro stěrače, elektricky nastavitelné sedadlo řidiče, klimatizaci, vyhřívaná přední sedadla, interiér v kůži atd. zdroj: http://skoda.panda.cz/clanek.php3?id=174 0 Citovat Odkaz ke komentáři
seib Odesláno Září 20, 2014 Sdílet Odesláno Září 20, 2014 O1 pred faceliftom sa týmito názvami neoznačovali, ale v podpise máš SLx, čomu neskôr zodpovedalo označenie Elegance 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.